navigatsiooniseade
sai ka soetatud htc 3300, telefonina suht harjumatu, gpsi katsetasin Koiva peal lätis, päikselise ilmaga ekraanilt niisama midagi ei näinud, tõenäoliselt oleks aidanud ekraani heleduse sättimine.Jõe peal asukohta näitas ja lähima linnani juhatas ka. Jõgi ise oleks võinud olla paremini tähistatud, see vist rohkem kaardi viga, maastik kahevärviline, oleks eeldanud et vesi ikka sinine mitte tumehall triip tume- ja helehallide laikude rägastikus, samas Eestis olid vähemasti veekogud ilusti sinised. Piibe mntl üritas ta mind Aegviidus millegipärast meeleheitlikult igale kõrvaltee või metsarajale suunata lühimat teed Väike-Maariasse sõites. Võrreldes mingi Sony gps paari aasta taguse mudeliga, mida sai Saksas kasutatud oli eeliseks see, et ta ei püüdnud mind teele panna kui olin maastikul. Sonyga rongisõit oli päris naljakas kui gps seade proovis meid juhatada mööda igat ristuvat autoteed raudteelt minema.tsikli jaoks peab vast mingi veekindla karbi ehitama talle. muidu minu jaoks päris põnev mänguasi see htc ja ostuga olen rahul .
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.