Cruiser USA-st: 3 tükki sõelal. Andke nõu!
Moderaator: Moded
-
Beast
Teema algataja
Cruiser USA-st: 3 tükki sõelal. Andke nõu!
1) KAWASAKI VULCAN Mean strike 1500 cc - 2002
2) HONDA VTX 1300C - 2004
3) YAMAHA XV 1600 Road Star Silverado - 2002
1. Ise olen 181 cm 82 kg
2. sõidukogemust veel vähe: peamiselt klassikuga ning väikesed otsad
3. 27 aastat vana
4. ratast otsin "cruisamiseks"
5. plaan enamasti üksi sõita, vahel ka kaksi
Mida veel peaksin täpsustama?
Tänud juba ette kõikidele asjalikele kommenteerijatele!
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Ära pane pahaks aga oled esitanud klassikalise algaja küsimuse - milline ratas kellegile teist kõige rohkem meeldiks. Ma eeldan et ratast ostad ju ikka endale? No vot siis validki just selle mis SULLE kõige rohkem meeldib. Ühtviisi head cruiserid on nad kõik ning oma pikkuse ja kaaluga käid nendest kõigist üle.
Aga kui kellegi teise arvamus huvi pakub siis minu lemmik oleks Yamu. Suure mootori ja klassikalise disaini pärast.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
Beast
Teema algataja
Andmed, mis lisasin on nn "Mella kriteeriumi" alusel uutele sedalaadi postitustele
kris. kirjutas:Perekonnaseisu ja pangaarve suurust oleks kah veel vaja teada.
Ära pane pahaks aga oled esitanud klassikalise algaja küsimuse - milline ratas kellegile teist kõige rohkem meeldiks. Ma eeldan et ratast ostad ju ikka endale? No vot siis validki just selle mis SULLE kõige rohkem meeldib. Ühtviisi head cruiserid on nad kõik ning oma pikkuse ja kaaluga käid nendest kõigist üle.
Aga kui kellegi teise arvamus huvi pakub siis minu lemmik oleks Yamu. Suure mootori ja klassikalise disaini pärast.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
tige päkapikk
- Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
- Kontakt:
-
Elessar
Teema algataja
-
Beast
Teema algataja
Eelistaks ka ise 1800-st 1300-le, aga konkreetses piirkonnas, kus konteinerit pakitakse selliseid isendeid vastuvõetava hinnaga müüa ei olnud.
Soultrain kirjutas:kasuta otsingut, sellel teemal siin juttu küll ja küll olnud, kuni 1998a saad arvele kõike ja suht lihtsalt, sealt edasi on tüübikinnitus vajalik.
Mul üks veits OT küsimus veel, aga miks just VTX 1300 ja mitte VTX1800? lihtsalt huvitaks
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
ole hea mees ja kontrolli enne kas sa ratta ka Eestis arvele saad.Beast kirjutas:Olen vist kõik cruisereid puudutavad alateemad foorumis läbi sirvinud, kuigi viimasel ajal ei saa vanemaid teemasid millegipärast lugeda - probleemiga vist tegeletakse. See selleks.
Eelistaks ka ise 1800-st 1300-le, aga konkreetses piirkonnas, kus konteinerit pakitakse selliseid isendeid vastuvõetava hinnaga müüa ei olnud.
Soultrain kirjutas:kasuta otsingut, sellel teemal siin juttu küll ja küll olnud, kuni 1998a saad arvele kõike ja suht lihtsalt, sealt edasi on tüübikinnitus vajalik.
Mul üks veits OT küsimus veel, aga miks just VTX 1300 ja mitte VTX1800? lihtsalt huvitaks
Lihtsalt soovitus.
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
Beast
Teema algataja
See tegevus on mul homsesse "to-do" listi lisatud.
Varasemast ajast on mul meeles, et leidus üks alateema, kus Mella käis välja kellegi onu nime Tallinna ARK-st, kes imporditud mootorataste registreerimise temaat valdab.
Jama selles, et mingist ajast on vanemad teemad foorumist kättesaamatud - kas siis see serveri mahutavuse probleem?
Soultrain kirjutas:Motopaksu soovitusele lisaks, et teha saad seda nii, et kui leiad konkreetse ratta, mille ostusoov on, küsid müüjalt VIN koodi ja pöördud selle koodiga, meie kallisse ARKi ja saad ilmselt enamusele oma küsimustest vastused
Üritasin kah seda teemat otsida, aga server koomas jah.
Mis ma oskaks sulle selle peale soovitada on see, et tegelt ei ole erilist vahet, ma olen ise leedu rattaturgu jälgin pikka aega ja seal paljud asjast ameerikast toodud, olen alati VINi küsind, sellega ARKi pöördund, ükskõik, KES seal siis parasjagu tööl on, olen mina ammendavad vastused saanud.
Eks kindlasti on mõni seal neist rohkem ja teine jälle vähem selle teemaga tegelenud, aga serveri jama pärast seda teemat praegu ei leia tõesti.
-
tige päkapikk
- Kontakt:
-
Beast
Teema algataja
Muidu ka jalatoed kaassõitjale originaalis olemas.
[/url=http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=21481url]tige päkapikk kirjutas:millega seda küll põhjendad ?eux kirjutas:Mean Strike rohkem üksisõitmiseks loodud.
-
tige päkapikk
- Kontakt:
Soultrain kirjutas:To Beast,
Mis ma oskaks sulle selle peale soovitada on see, et tegelt ei ole erilist vahet, ma olen ise leedu rattaturgu jälgin pikka aega ja seal paljud asjast ameerikast toodud, olen alati VINi küsind, sellega ARKi pöördund, ükskõik, KES seal siis parasjagu tööl on, olen mina ammendavad vastused saanud.
ARKi ja VIN koodiga endal selline põnev kogemus , et sai USAst välja vaadatud 2002 aasta Shadow ja ARKi helistatud. Ütlesin , et plaanis Leedust tuua ratas ja VINkood siuke ja siuke aga ei tea päritolumaad . Vastus oli , et VIN koodi järgi saab arvele, aga kui seal peaks kuskilt selguma USA taust siis aidaa. Kas siis VINkood alati ei reedagi USA tausta ? Vahetad tuled ka välja ja asi puhas ?
-
Moonchild
Teema algataja
Re: Cruiser USA-st: 3 tükki sõelal. Andke nõu!
-
nirgi
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
Ikka vtx 1300 s
Panen ka sõna sekka.
Ma just ostsin USA-st endale 2004 a. vtx 1300 s ja võeti arvele väga lihtsalt.Arvele ei saa neid rattaid,millel on esmane registreerimine hiljem kui 09,11,2004.(AGA KÄI ENNE ARK-s JA KÜSI IGAKSJUHUKS JÄRELE)
Tolliga oli ainult probleeme,kuna nad lasid mul ratta veel lisaks ära hinnata ja siis alles ai tkeskmise turu hinna ,mille järgi maksin tollimaksu.
Aga eks tuleb vähe vingerdada ja ega ka väiksest valest ümber ei saanud.
Aga jõudu ikkagi.tasub tuua küll just sellist ratast,sest selle turuhind on ikkagi kallim,kui mul hinnati.
Nii,et olen igati rahul,Täna esimene päev selle rattaga siis liikluses.
Head hooaja algust
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Re: Ikka vtx 1300 s
nirgi kirjutas:.Arvele ei saa neid rattaid,millel on esmane registreerimine hiljem kui 09,11,2004.
hmm
Tea, kas mingi seadusemuudatus?
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
nirgi
- Tsikkel: SUZUKI Bandit 1200 S
meie kandis polele registrisse saamisega probleeme,kuna sai ka veel üks KAWASAKI arvele võetud,mis oli eelnevalt USA-st toodud ja Leedu registris.Vana omanik pani sammuti Leedu registrisse,kuna Tallinna ARK ütles,et ei saa seda ratast Essti registrisse võtta.
Mina läksin ARK-i ja ei lausunud sõnagi,et enne Leetu tulekut on pärit USA-st ja ei olnud mingit probleemi.
Nii,et tuleb hoida keel hammaste taga ja loll nägu pähe teha siis saab kõik asjad aetud.
MARX
Kuna sobib ka siia teemasse ja otsest vastust otsingust ei saanud (tõenäoliselt on arutatud), siis millise lisanduva summaga võib jämedalt arvestada ratta USAst Eestisse saamisel (toll, käive, transa) - ütleme siis proportsioonis ratta hinnaga suurusjärgus 8000 USD. Transa tõenäoliselt kõige muutuvam number, aga selline keskmine kogemuste põhjal? Homme midagi tellima ei hakka, aga mõte selles suunas liigub ja oleks abiks hindade võrdlemisel. Tänan juba ette!
-
NightRider
Teema algataja
Kui juba usast, siis tooge mõni Victory ka siia. See ratas peaks juba kõvasti päid keerama.
http://www.motorcycle-usa.com/Photos/To ... beauty.jpg
http://cdn-8.psndealer.com/e2/dealersit ... 20mike.jpg
http://www.motorcyclespecs.co.za/Galler ... Street.jpg
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.