Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
racingbike kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Seaduse inimese abi oleks vaja, kes nõustaks ja aitaks ebaõiglaselt määratud liiklustrahvi vaidlustamisel. Olen maksuvõimeline.
Varsti läheb kiireks, !!! tähtaeg peaaegu käes!
Kontakt ES või XXX XX XXX
Raido.
Hei!
Ei ole seaduseinimene aga üks mikroskoopiline võimalus on soovitada mis endal läbi tehtud:
Tuleb selline paber teha mille pealkiri on Vastulause, Hr.... vastava politseiprefektuuri prefektile. panna kirja sinna oma seletus/nägemus ja võimaluse korral ka võimalikult paljude tunnistajate seletuskirjad ja esitada see vastava juhtumi kallal tegelejale.
Minul toimis > 18 kilo asemel tehti miinimumina 6 kuna midagi peavad nad lihtsalt ära tegema fikseeritud juhtumi korral
. (aga abiks seegi) Mikroskoopiline võimalus sellepärast et politsei usub ainult politseid kes juhtunu fikseeris.
Kui on väga keeruline jama siis tasub kindlasti targematega konsulteerida.Ja selline leht on ka olemas :
http://www.liiklusabi.ee/index.php?lang=estEnda juhtumit ei reklaami aga lühidalt püüdsin inimesi aidata ja löödi mul selle eest hoopis vastu näppe, püüdsime politseilt abi saada ja tulemuseks oli see et kutsusime ise endale politsei krt. on ikka loogika neil - aga loodetavasti hoidsin hullema ära.
Jõudu!
Põhimõtteliselt sain ma trahvi tehnilise ülevaatuse puudumise eest olles teel tehnoülevaatusele, määratud on 35 trahviühikut, kuigi seadus lubab kuni 30 trahviühikut, paragrahvi nr on vale... Nii auklikku protokolli pole veel keegi elus näinud.
Keegi tahab aidata?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
davidsoniharald kirjutas:racingbike kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Seaduse inimese abi oleks vaja, kes nõustaks ja aitaks ebaõiglaselt määratud liiklustrahvi vaidlustamisel. Olen maksuvõimeline.
Varsti läheb kiireks, !!! tähtaeg peaaegu käes!
Kontakt ES või XXX XX XXX
Raido.
Hei!
Ei ole seaduseinimene aga üks mikroskoopiline võimalus on soovitada mis endal läbi tehtud:
Tuleb selline paber teha mille pealkiri on Vastulause, Hr.... vastava politseiprefektuuri prefektile. panna kirja sinna oma seletus/nägemus ja võimaluse korral ka võimalikult paljude tunnistajate seletuskirjad ja esitada see vastava juhtumi kallal tegelejale.
Minul toimis > 18 kilo asemel tehti miinimumina 6 kuna midagi peavad nad lihtsalt ära tegema fikseeritud juhtumi korral
. (aga abiks seegi) Mikroskoopiline võimalus sellepärast et politsei usub ainult politseid kes juhtunu fikseeris.
Kui on väga keeruline jama siis tasub kindlasti targematega konsulteerida.Ja selline leht on ka olemas :
http://www.liiklusabi.ee/index.php?lang=estEnda juhtumit ei reklaami aga lühidalt püüdsin inimesi aidata ja löödi mul selle eest hoopis vastu näppe, püüdsime politseilt abi saada ja tulemuseks oli see et kutsusime ise endale politsei krt. on ikka loogika neil - aga loodetavasti hoidsin hullema ära.
Jõudu!
Põhimõtteliselt sain ma trahvi tehnilise ülevaatuse puudumise eest olles teel tehnoülevaatusele, määratud on 35 trahviühikut, kuigi seadus lubab kuni 30 trahviühikut, paragrahvi nr on vale... Nii auklikku protokolli pole veel keegi elus näinud.
Keegi tahab aidata?
Minuteada, kui said ülevaatuse tehtud, siis saada see paber neile tõestuseks, siis su trahv ju tühistatakse.
Aga kui sa ülevaatuselt läbi ei saanud siis tee oma masin korda ja ära hädalda.
Krt närvi ajavad sellised "seadusetundjad" kes oma mälus olekus auto juhtimise suudavad kohtus ümber lükata ja karistus tühistatakse.
(P.S. Viimasel lausel polnud sinu juhtumiga pistmist).
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
davidsoniharald kirjutas:Põhimõtteliselt sain ma trahvi tehnilise ülevaatuse puudumise eest olles teel tehnoülevaatusele, määratud on 35 trahviühikut, kuigi seadus lubab kuni 30 trahviühikut, paragrahvi nr on vale... Nii auklikku protokolli pole veel keegi elus näinud.
Keegi tahab aidata?
No aga räägi siis avalikult, mis valesti oli Said 74'9 järgi?
davidsoniharald kirjutas:Põhimõtteliselt sain ma trahvi tehnilise ülevaatuse puudumise eest olles teel tehnoülevaatusele, määratud on 35 trahviühikut, kuigi seadus lubab kuni 30 trahviühikut, paragrahvi nr on vale... Nii auklikku protokolli pole veel keegi elus näinud.
Trahvi said selle eest, mis ikka protokolli kirjutatud on ja mille sa oma allkirjaga kinnitanud oled Miskipärast ei usu, et politsei poolt kirjutatud seletus ja paragrahv ei ühti, kuid kõik on võimalik.
Ah seda te siis päevad läbi teetegi? Vajan abi teema on selle jaoks...
Mina võin teha alumiiniumist asju. Lehtmetall ja profiilid. Valtsitud alumiiniumi keevitus MIG ja TIG, sertfikaadid 3...12mm seinaasend/vertikaal, ehk siis katab ka laeasendi.
Lehe lõike ja painutuse max laius 3000mm. "Ole täitsa lase see torujupp siia" asju ei taha kui just elu ja surma küsimus ei ole. St. tööl võiks mingi väike kogus ka taga olla. Paatide ja laevaosade peale oleme mihklid.
Meilinupp leidub paar cm allpool
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Aizar kirjutas:davidsoniharald kirjutas:Põhimõtteliselt sain ma trahvi tehnilise ülevaatuse puudumise eest olles teel tehnoülevaatusele, määratud on 35 trahviühikut, kuigi seadus lubab kuni 30 trahviühikut, paragrahvi nr on vale... Nii auklikku protokolli pole veel keegi elus näinud.
Keegi tahab aidata?
No aga räägi siis avalikult, mis valesti oli
Said 74'9 järgi?
Protokollis kirjas selgelt paragrahv 215, mis sätestab:
§215. Painduv ühenduslüli peab jätma sõidukite vahemaaks 4–6 m ja selle keskosa peab olema selgesti nähtavalt tähistatud.
Pole ju mingit seost tehnoülevaatusega...?
Väärteo kvalifikatsioon: Liiklusseadus 74'7, mis ütleb:
§ 74'7. Tehnoülevaatust mitteläbinud mootorsõiduki juhtimine
Tehnoülevaatust mitteläbinud mootorsõiduki juhtimise eest - karistatakse rahatrahviga kuni 30 trahviühikut.
Niisiis, ülevaatuse sooritasin 45 min pärast rikkumist. Ma ei ole mingi mööda kohtuid käija ja oma õiguse ilge nõudja, pole lihtsalt mõtet. Praegu aga küll on mulle sõna otseses mõttes ära tehtud, kui naabrimees sai sama asja eest 180.- esimene kord ja 600.- teine kord. Samuti MA OLIN TEEL ÜLEVAATUSELE, ja seadus (ise ei suuda leida seda kohta, kuid autokoolis õpetati ja ka jurist kinnitab seda) lubab sõita tehniliselt korras sõidukiga garazeerumise kohast lühimat teed pidi ülevaatuspunkti.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
davidsoniharald kirjutas:Protokollis kirjas selgelt paragrahv 215, mis sätestab:
§215. Painduv ühenduslüli peab jätma sõidukite vahemaaks 4–6 m ja selle keskosa peab olema selgesti nähtavalt tähistatud.
Aga sellega pole vaja kaugemale minna, kui Pärnu maanteel asetseval vanasse Kalevi majja ja näidata seda protokolli mõnele auastmelt kangemale kärbsele ning soovitada palgata tööle inimesi, mitte paaviane
ratastega maja.
tere. on siin ehk kellegil haagis suvilat sõbra hinnaga välja rentida?
samas ka igasugune abi selles valdkonnas oodatud.KIIRE.
ints.
oleks tartus vaja kasutatud päevavalguslamp(e) garaazi. kui miskit pakkuda siis tel 5255568. käib ka ainult armatuur, torud võin ise osta.
teemasse kh, kui kellegil tartus vaja tsikli pisiremonti teha aga endal pole vajalikke tööriistu või teadmisi siis võib eeloleval numbril ühendust võtta. aitan alati kui oskan
to koi: Tegu ongi Temor Grupp`i poolt tehtud toodanguga. Endal on ka seal käed materjali küljes. Firma nimi netis ei vii sellepärast kuskile, et tegu on niivõrd uue firmaga ja isegi kodukas ei ole veel valmis. Aga töö käib täies hoos! On soovi, siis võib helistada plakati allolevatel numbritel ja saate lisainfot.
Kristo
Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?
kas on siin seltskonnas leidub sellist inimest kes oskaks ja tahaks teha valmis lihtsa kodulehe ja vana lehe maha võtta.
Vajan ehituskonstruktori abi Tallinnas. / abi leitud
Kas on kedagi, kas keegi teab , kust saaks sanwits materjali?
Seletan vähe mida mõtlen selle sandwits materjali nime all ( Plekiga kaheltpoolt kaetud korki )
Matrejali paksus võiks olla 2-3 cm
Igasugune info teretulnud
5665 9044
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Hunnev kirjutas:Kas on kedagi, kas keegi teab , kust saaks sanwits materjali?
Seletan vähe mida mõtlen selle sandwits materjali nime all ( Plekiga kaheltpoolt kaetud korki )
5665 9044
Mis mõttes saaks? Kas ilma rahata või siis odavamalt.
http://www.revemont.eu/
bandit 1200 kirjutas:Hunnev kirjutas:Kas on kedagi, kas keegi teab , kust saaks sanwits materjali?
5665 9044
Mis mõttes saaks? Kas ilma rahata või siis odavamalt.
Ma ei ole veel kohanud kohta ,kust niisama saaks, ikka osta tahaks, kui saaks odavamalt, või niisama, siis oleks see ülimalt supper!
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Homme siis uurin mis võimalused on ja annan teada.
http://www.revemont.eu/
Küsiks korra veel sandwits teema kohta ??
ott@parnumoto.ee
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
-
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
http://www.soov.ee/search.do?method=vie ... ing=391443& lihtsalt jäi silma
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
Kas keegi uusi Honda CBR-e ka müüb?
CBR-125 huvitab! Ehk on ka kellegil pakkuda?
Abi suudan pakkuda igas't IT värgiga programmeerimisest (kodulehed, veebi- jms rakendused ning igasugu 3-7-täheliste lühenditega nimetatud standardid ja prog. keeled) andmebaaside/serverite/tööjaamade haldamise teemadeni.
heikih7 kirjutas:kas on siin seltskonnas leidub sellist inimest kes oskaks ja tahaks teha valmis lihtsa kodulehe ja vana lehe maha võtta.
tundub, et lahendus saabub varsti. tänud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.