Raske endu metsaradadele(Harju)

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Gringo kirjutas:
QRX kirjutas:

Muide, pühapäevasel sõidul oli inimene(inimesed) kes salvestasid gps logi läbitud trassist! Vahest oleks võimalust näha neid logisid?

Kui vähe kannatad siis ehk mõne päeva pärast saab.
Mind natuke stressab, et programmid ei tööta pikemalt välise toeta ja pidevalt on vaja naid jebida, et nad toimiksid ja hetkel ongi asi õhtal ja ma ei saa MapSource kasutada. Äkki ma saan kiiresti tehnilist tuge ja siis panen file siia.
Aga kas keegi mäletab kus olid need suured tõusud millest me ära pöörasime. Kas see oli pikem siht või lihtsalt üksik küngas?

minu teada on need kõrvemaa suusaraja tõusud langused. kuidas sinna tagasi saada.....? seda ma oskaks talvel suusatades öelda! :lol:
mäletamist mööda sellel rajal ei ole väga pikki sirgeid sihte. ikka üles alla ja paremale vasakule. suuski kulutatud seal päris kõvasti.
tean et see rada on tähistatud ja algab lõppeb kõrvemaa matka/spordikeskuse juures. seal on kindlasti inimesed kes tunnevad igat kurvi ja tõusu-langust unepealt.
võid vaadata nende kodukalt rajakaarti. ehk paned pildi kokku.

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”