Paide Lastekodusse lapsi sõidutama vol 2
Moderaator: Moded
Olen nüüd teatud põhjustel seal tihemini käinud (lastekodus). Mehed, käige seal lihtsalt tihemini! Näiteks esimese pere kolm pisemat on sellised rõõmurullid, et isegi unustad igapäevased mured. Tahan öelda, et kui sõidate mööda siis ostke pakk kommi ja hüpake läbi. Tunnike lastega olemist ja tuju nädalateks parem.

-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Heh!
Isegi lubasin endale, et kui satun jälle põhi-lõuna kulgemisteljele, siis ei jäta kindlasti võimalust kasutamata külastada neid vahvaid tegelasi jälle
Siiani küll rakkes olnud oma asjadega aga küll see aeg ikka leitakse.
Mõmm, räägi kas suvisel ajal sisuliselt iga hetk sobilik sisse astuda või peaks mingisuguste segavate faktoritega teatud kellaaegadel arvestama (naljaninadel pole mulle öörahu vaja meelde tuletada ja hommikul kell 6.oo kah terve mõtlemisega külalised ei tule:)
Tervitan jälle Mehirt`it
[quote="baltroon"]Heh!
Isegi lubasin endale, et kui satun jälle põhi-lõuna kulgemisteljele, siis ei jäta kindlasti võimalust kasutamata külastada neid vahvaid tegelasi jälle
Siiani küll rakkes olnud oma asjadega aga küll see aeg ikka leitakse.
Mõmm, räägi kas suvisel ajal sisuliselt iga hetk sobilik sisse astuda või peaks mingisuguste segavate faktoritega teatud kellaaegadel arvestama (naljaninadel pole mulle öörahu vaja meelde tuletada ja hommikul kell 6.oo kah terve mõtlemisega külalised ei tule:)
Õhtul on lasteaed läbi ja siis olen saanud segamatult lastega seltsis olla. Parem kui kodulehelt võtad pere tel nr-i ja ütled , et tulen. Samas arvan, et lihtsalt sisse keerates ka ära ei aeta. Kui vihmane saab tuppa minna jne.. ( esimeses peres on üks kahe aastane tulevane VõsaPets:))))

Vabandan, et pole saanud TEID tänada, UNUSTASIN PAROOLI JA EI PÄÄSENUD FOORUMISSE. Konsulendi töid ja tegemisi ka ei tahtnud iga päev segada (kirjutasin varem tema nime all olulisi asju).
SUUR, SUUR TÄNU TEILE KÕIGILE, ET leidsite võimaluse PAIDESSE TULLA! Suur, suur tänu sõidutamise eest!
Suur tänu toredate kingituste ja muidugi ka kommide eest- kommi pole ju kunagi palju...!
Ega siin õigeid sõnu leiagi, kuidas Teile tänu avaldada ja laste ning kasvatajate emotsioone ja tundeid ei oska ammugi kirja panna.
II pere kasvataja helistas mulle ja tänas ilusa päeva eest, tema sõnad:
" Kui Sa vaid teaks mis ma tundsin, kui kogu see "tsiklitemeri" meie õuele sõitis? Pisarad hakkasid iseenesest voolama ja klomp oli kurgus...., aitähh TEILE!"
Lapsed vadistasid terve õhtu ja jagasid oma muljeid: kes ikka rohkem sõita sai; kelle sõbral ägedam masin oli; kes lubas helistada; kes lubas külla tulla; kes tegi kalli ja pai jne.......
Suur tänu Teile kõigile, kes Paidest möödasõidul ikka Lastekodu väravast sisse keeravad!!!!
Kõige õigem on ikka ette helistada ja öelda et tulete läbi, sest suvi on kohe-kohe käes ja paljud lapsed lähevad tugiperedesse ja ka laagritesse. Nende pettumus oleks aga ääretult suur kui kuulevad, et käisite ja kokku ei saanudki. Saan aru, et nii mõnigi teist läheb Lastekodusse külla kindla eesmärgiga, et oma sõpra külastada.
Õige pea, ehk isegi juba täna, saadame natuke pilte ka.
P.s Arutasime Paide Lastekodu juhatajaga Teie ettepanekut, et võiks mõne teise lastekoduga kohtumise teha (näiteks Viljandi), aga siin jäädi endale kindlaks, et jäägu see üritus ikka ainult PAIDE omaks.
Mitte et oleks kellegi vastu midagi, vaid seda öeldi uhkusega, tsiteerin: " See on enneolematu juhtum, et nii palju tähtsaid inimesi võtab vaevaks üle Eesti Paidesse kohale sõita ja mis kõige olulisem, et just meie laste pärast ja meie väiksesse lastekodusse. Seda sündmust ei raatsi kuidagi teistsuguseks muuta. OLEME VÄGA TÄHTSAD JA UHKED TEIE ÜLE!!!!!!". Vot nii see otsus tehtigi ja meie kuuletume.
KAUNIST SUVE KÕIGILE! PÜSIGE ALATI TEEL!
Kohtumiseni!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Panenka mõned pildid üles - hilja küll, aga parem kui mitte keegi.
http://www.photoshopshowcase.com/ViewFl ... 33944&AT=3
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
Re: Paide Lastekodusse lapsi sõidutama vol 2
näe, kaks aastat oleme käinud (vahest isegi kauem, ei tea). Kas sel aastal ka midagi sarnast plaanis? Esmalt oli tore koos sõita ja teiseks oli ka hea meel lapsi rõõmustada.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Jah, lähme muidugi, eelmine aasta oli päris vahva. Ma olin ainuke idioot kes autoga oli, kuid vahva oli ikka.
mart211 kirjutas:Jah, lähme muidugi, eelmine aasta oli päris vahva. Ma olin ainuke idioot kes autoga oli, kuid vahva oli ikka.
Mul nagu meenub,et mina olin teine siis...Peale rasket kukkumist ei saanud minagi tsikliga tulla.
Seekord ei tule, kuid kas mingi korjandus ka tuleb?
-
- Kontakt:
no aga siis peaks vist herr konsulendi poole pöörduma ning hakkama kuupäeva peale mõtlema. Sest egas graafiku ju tihe. Näiteks 09.mai on Tartus kevadpäevad, seega jääks üle 16.mai või 23.mai.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
16 mai kestab Kotkapoegade joomapidu ning toimub Väo Hillclimb Show
23 mai on Moto-Survival Kiltsis ja Motokrants Raplas
19-21 juuni paistis ainuke tühi koht olevat. Selline pühade eelne aeg. Siis ju võiks?
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Kuulduste põhjal toimub see aasta 30 mail

-
- Kontakt:
on's siin ka mingit uudist kuulda? on's vol.3 ka järgnemas?
Tehke jaa! Ma tuleks ka, aga paluks peale 23 maid ma enne ei jõua eesti teedele
Mille taga sellise ürituse toimumine või mitte toimumine seisab? kes seda korraldab? või polegi korraldajat ja kõik (või mõned) niisama ootavad?
nelesk kirjutas:Mille taga sellise ürituse toimumine või mitte toimumine seisab? kes seda korraldab? või polegi korraldajat ja kõik (või mõned) niisama ootavad?
Konsulent oli kogu lastekodu poolse osa poolt ja rattad meie poolt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.