Lubade tegemine.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Lubade tegemine.
Tere, vabandan kui mõni mu lause või muu sõna siin natuke imelik/totter on. Ma suht lammas selle kohapealt ... veel
Tuli siis mõte, liikuda rolleri pealt 450cc 20kw Bike peale. Olen 16 aastane ja suhteliselt teadlik liikluseeskirjadest. Et minuteada saan ma teha A1 mootorratta lube. Lubab kuni 25kw. Et kui on keegi kes aitaks natuke selle kohapealt, et millises ARK büroos oleks kõige kergem/parem/mugavam teha jne. Ja kui palju läheb umbes hinnaks kokku. Enda arust olen piisavalt teadlik liiklus eeskirjadest, et koolitus ei tohiks väga raske olla. Lugesin, et minimaalne koolitus aeg on 2.5 kuud. Linnasõitu kardan ka väga. Pole enne tee peal sõitnud eriti. Muidu kallutused ja muud asjad on väga selged hetkelise rolleri peal. Kuna masin kiire, siis olen harjunud ka seda kiirust kasutama. Muidu arvan, et 450cc on vist liiga palju alustuseks minujaoks, aga mida rohkem seda uhkem. Kiirustaja ma ka väga pole, et kuskil 120km/h+ tee peal sõita. Ja kui oletada, et A1 load on käes ja masin ka, et kas siis on tee peal sõit lubatud. Tänan
Anomaalne Bensiiniraiskaja
A1 on siiski kuni 125 ccm ja 11kw
See mida sa kirjeldasid, on A2, mis on kuni 25kw ja mida sa praegu teha ei saa. Kui asi rolleriga selge, siis mis sa seal ikka kardad. Mine ja hakka sõitma! Mina hakkasin lube nii tegema, et ei olnud peaaegu kordagi ühegi motoriseeritud kaherattalise seljas istunud.
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Suur tänu, panin natuke mööda ... lapsel ikka juhtub
Aga jah, tänud ... eks ma üritan mingit muud masinat siis otsida
Aga teab keegi, et umbes kui palju läheks lubade tegemine maksma ja kus oleks seda kõige parem teha ...
EDIT: Keegi võiks pakkuda mõnd head masinat kah 125cc 11kw võimsus klassis. Hind võiks olla 15 000.- maks. Kui endal müügis siis paku või paku ka mõnd head masinat algajale Sellesmõttes kah, et masin ei oleks väga suur. Ma eriti väga suurt kasvu ei ole
Veelkord EDIT: Leidsin sellise masina nagu "Yamaha TDR 125" ... Kellegil kogemusi selle masinaga?
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
http://www.google.ee/search?hl=et&q=aut ... otsing&lr=
Vali välja autokool ja tuld! Bikeri otsingut kasutades leiad kindlasti ka teema, kus autokoolidest räägitud.
Let the good times roll.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.