Hälvik-autojuhid
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Sõitsin täna õhtul (15.juuni) viimsi poole linnast ja miiduranna mäest ülesse sõites, kiirus ca. 60 km/h otsin kohta kus parem sõita, kes seal sõitnud teavad kui p....s see mägi on ja taga sõidab valge kaubik (berlingo vms) järsku peeglist ei paistnud enam ja see m...n sõitis mööda PAREMALT, lasin signaali kuni statoilini tema taga sõites ja peale ringi sõitsin talle kõrvale ja lasin signaali kogu aeg aga ta p.de ei vaadanud minu poolegi, oli uhke või mõtles nagunii "loll tsiklimees las tõmbleb", oleks raisale näidanud üht teist. Öeldakse et targem annab järele, aga ma polnud selles olukorras targem ja olin nii kuradima vihane et jube, siiamaani ei anna rahu et talle koduni järgi ei sõitnud ja oleks talle paar asja selgeks teinud et kuidas sõidetakse...... Ramirent oli bussi peal kirjas, haabneeme poole see trompet sõitis igatahes, lapsest oli kahju kes autos istus, et tal selline tubakas isa on.....
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.