Näide sellest, kui lollid võivad olla "kõvad tehnikamehed"..
rolex kirjutas:Õnnekas :p vaata oma viimased postid läbi ja siis räägi ninna kargamisest... tõlgendamise küsimus see rohkem. Mulle lihtsalt pakkus huvi kuidas kogenud tehnika mees sääraselt mööda pani aga kui seda keegi kohe hyppamiseks või ninna kargamiseks peab siis minugipärast andke minna siin fooorumis on see ju viimasel ajal eriti IN. Ahjaa miski seal lauses ka ei viita et ta resevri ära ei kasutanud seega võib seda kaksiti mõista (söitsin niikaua kuni mootor bensiini puudumise töttu välja suri). IvarSiim ma ka varasematel aastatel vene tsiklitega sina peal olnud... aga ma ei tea milleks ma yldse püüan ennast õigustada. Eks püüan teid edaspidi ees kummardada ja takka kiita.
Viga on vist minus, aga mina sain küll aru, et ta enda puhul seda tarkust täheldas. Tavaliselt on ikkagi asjadega sedasi veel, et pole asju, millest ei räägita. Kuna miski seal lauses ei viitand, et ta seda reservi oleks ära kasutanud, siis minu eelmine lause. Kaheti mõista ei saa.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.