Lubadega, või ilma → Süüdlane ise.
Süüdlane ise.
Mina siis see õnnelik või õnnetu RSV omanik, kes seaduserikkumisega hakkama sai. Ma ei ole ei vaene yliõpilane ega "kõva mees" kes kellegile esineda tahaks aga ei ole nõus sellega, et mind kuskile idioodi staatusesse paigutati A kati puudumise eest. Mul on olnud 3 ratast, 600ne, 750ne ja nüüd siis 1000ne. Sõitnud olen 3 aastat. Nii linnas, linnast väljas maanteel, Saugal, Aravetel ja kurat teab kus veel. Kogemusi jätkub rohkem kui enamustel minuvanustel. Tegemist oli õnnetu juhusega mitte esinemise, kogemuste puudumise või lubadeta sõitmise tagajärjega. Tegin aasta tagasi ära B kati, olles 4a ilma sõitnud põhjustamata yhtegi õnnetust või ohtlikku olukorda, mul lihtsalt füüsiliselt puudus aeg 40ks sõidutunniks ja lõpmatuks bürokraatiaks. Samuti on minu jaoks ajaliselt ja ideeliselt vastuvõetamatu fakt, et pean jälle uuesti autokooli minema ja kogu seda pulli otsast peale tegema. Võibolla olen ma selle pärast halb inimene, ei tea... aga ise ennast väga süüdi ei tunne milleski muus peale õnnetuse põhjustamise. Karistus välja teenitud - 4 murdu, 1 metallplaat, 6 kruvi, 6 metallvitsa. Käsi eluks ajaks rikutud. PM ilma ühegi terve osata 135 km sõitnud RSV1000 ja liiklustrahv. Kindlasti polnud selles kõiges süüdi A-kat puudumine, purjus pea ega suur kiirus. Tegin imepisikese vea ja see maksis kätte...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.