kui teel rehv katki läheb....
creativ kirjutas:oskab keegi head idee soovitada mida metsikule tripile kummi pumpamiseks kaasa võtta? et oleks väike, kerge lahendus.
olen vaadanud suruõhuballoone. maksvad sigapalju krt! kolm ballooni 5 sotti...
On kusagilt võimalik odavamalt hankida? või väike kompressor? liiga kobakad tunduvad. tõenäosus et kumm katki läheb on 10/90
on keegi väikese käsipumbaga kummi pumbanud? endal on väga korralik rattapump ca 30 cm pikk. peaks testima kaua aega, palju energiat võtab et sõrmejämeduse pumbaga kumm täis lüüa.
tänan ette heade praktiliste nõuannete eest!
Ise kasutasin ka varemalt 30cm pikkust voolikuta pumpa (maksis ca 300 kr), tagarehvi oli päris väsitav täis pumbata, eriti metsatripil ja palava ilmaga. Kõrbekuumuses ei tahtnud see hästi ventiili otsa sobida ja pool pumbatavat õhku läks mööda. Õnneks varastati see mul seal ära.
Nüüd kasutan kuskilt marketsit ostetud Hiinas valmistatud minikompressorit, millelt korpus ruumi kokkuhoiu mõttes eemaldatud, maksis 50kr. Siiamaani on töötanud laitmatult. Istme all on veel 2 40cm-ist heeblit ja augu parandamise lapid koos liimi ja ventiilivõtmega. Lappimiskomplekt, mis pildil ei ole hea, suuremaid auke need lapid ei pea ja komplekti parim osa on see karp (Võib-olla ei oska lihtsalt kasutada, aga siiamaani olen pidama saanud ühe väikese augu, mille oleks ilmselt ka vahuga pidama saanud). Head lapid, millega olen siiamaani kõik augud kinni saanud on REMA TIPTOP.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.