Pojaga Eestisse matkama
Moderaator: Moded
Sa oma jutuga oskad inimese ikka kohe nii kadedaks teha, et jube..
Kui endal sama asjaga õnnestub hakkama saada, siis olen vist sama õnnelik! Mul probleem veel selles, et poiss kurjam, on jube pirtsakas ja kui miskit toimub tema tahte vastaselt, hakkab ta süsteemile vastu töötama ja no ei saa temast seda kurja juurt välja. Matk aga teadupärast ei ole koht, kus oma vingumist välja näidata. Ja tundes ennast, siis see vinguhoog ajab mul ka kulmu kortsu ja siis endal ka tuju s**t..
Vot siukest asja kardan ma ise kõige rohkem selle ürituse toimumise käigus...
Ma muidugi ei ole isa kaa, ma see, kelle kõhust poiss omal ajal välja vupsas..
-
Teema algataja
pyramiid kirjutas:Sa oma jutuga oskad inimese ikka kohe nii kadedaks teha, et jube..
Kui endal sama asjaga õnnestub hakkama saada, siis olen vist sama õnnelik! Mul probleem veel selles, et poiss kurjam, on jube pirtsakas ja kui miskit toimub tema tahte vastaselt, hakkab ta süsteemile vastu töötama ja no ei saa temast seda kurja juurt välja. Matk aga teadupärast ei ole koht, kus oma vingumist välja näidata. Ja tundes ennast, siis see vinguhoog ajab mul ka kulmu kortsu ja siis endal ka tuju s***..
Vot siukest asja kardan ma ise kõige rohkem selle ürituse toimumise käigus...
Ma muidugi ei ole isa kaa, ma see, kelle kõhust poiss omal ajal välja vupsas..
eks inimesi ja suhteid on erinevaid nagu ka olukordi kus siis kokku saadakse. Arvan et selline suht metsik ja üllatusterohke reis võimaldab kinnise inimese lahti harutada ja avatud inimese veel avatumaks muuta:)
Oluline on enne reisi teatud asjades kokku leppida et reisil olles üllatusi vältida. Ehk tuleks reisil olemisel kasuks ka ema/isa rollist pisut loobuda,olla rohkem Suur sõber/nõuandja...lubada asjadel minna pisut isevoolu...kindlasti peaks olema rahulik ja varuma ka aega kui tekib arusaamatus....selge on see et reisil olles on iga uus tund uues kohas ja uute emotsioonidega ehk eelmisel tunnil tekkinud jama ununeb kiiresti. Usun et laps kes täna kodus vähe jonnisem on saab reisil tugevamaks ja targemaks ehk ka sellele lahenduse mis teda jonniseks seni sundis
Nii et minge aga julgelt matkale
creativ kirjutas:pritsu kirjutas:Mulkidel soovitaks küll Türisalu ja Paldiski sisse panna.
arusaadav et ühe korraga kõike ei jõua aga kui saaremaal sõrve ja põhjarannik ning hiiumaal ristna välja jätta siis nagu polekski sealkandis käinud...
Meie kaardil põhimaanteed kirjas. Kõrvalepõikeid, ümbersõite jm. teeme nagunii
Iž: PL.5,
Suzud: GS500, GSX-R600, VZ800, RM250, RM125
Kawad: ZX-6R, VN750A, VN800A, VN800B, VN1500
Yamud: XTZ660, FZ600S
-
Teema algataja
Massöör, ÜLIM!
Küllap poiss on juba piisavalt teada andnud kui lahe paps Sa oled.
Mulle jälle väga meeldib missuguse õhinaga ise asja juures oled ja kui mõnusalt Sul kõik läbi mõeldud. Ise kipun ette ülemuretsema (nagu mammid ikka tavaliselt) ja ei julgenud sellisest asjast unistadagi.
Maanteel uhamisel eriti sügavat mõtet ei näe ja enda sõiduoskust ka nii kõvaks ei hinda, et kedagi taha julgeks võtta, eriti kruusal.
Aga Sa ajad nii kadedaks, et näis-näis. Proovime kodu ligemal vaikselt järgi ja eks siis näe.
Mul pere noorim mees juba 15 ja teeb ise ka parajasti lubasid. Ehk siis tuleval aastal kahe rattaga ikka mingi tiiru teeme (mamps üksi ei saa hakkama, vaja ju turvameest kaasa )
Pyramiid, kas Harjumaa-Läänemaa serval liigud?
Minu kogemus ütleb, et sellised vähe vabamad sportlikud üritused panevad pirtsutajad poisid nigu niuhti paika (ja ülehoolitsevad emmed ka). Anna aga minna!
EDIT: Uups, leidsin selle vanuse probleemi ka Sul. Eks ta natuke mõtlema paneb. Aga väikselt-vaikselt servipidi... kui ise kindlalt sõidad ja jõmm igati teadlik, ei nihele ülemäära... Ega keegi Sulle otse ei ütle, et mine-mine, eks ise otsustad.
mamps kirjutas:Pyramiid, kas Harjumaa-Läänemaa serval liigud?
Minu kogemus ütleb, et sellised vähe vabamad sportlikud üritused panevad pirtsutajad poisid nigu niuhti paika (ja ülehoolitsevad emmed ka). Anna aga minna!
Liigun ikka, kuhu iganes, eriti kui veel ilm ilus ja tegelt tahaks poisiga väikse matka ette võtta küll! Aga on seal miskit toimumas lähiajal põnevat?
-
Teema algataja
pyramiid kirjutas:Liigun ikka, kuhu iganes, eriti kui veel ilm ilus ja tegelt tahaks poisiga väikse matka ette võtta küll! Aga on seal miskit toimumas lähiajal põnevat?
Ei midagi suurt, aga ilusaid ning põnevaid kohti ja teid leidub. Mul maakodu seal ja kui nädalavahetusel pussnuge ei saja, siis oma tegelinskiga pisut tiirutame.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.