Hälvik-autojuhid
-
paarn
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tere
Olen senini lugenud siin teemas olevat suure imestusega, kuid täna sattusin isegi ebameeldiva autojuhi otsa.
Lugu siis selline et sõidan Pärnu mnt suunaga linna poole ja Järve selveri lähedal seal mitu rida, sõidan siis esimeses reas sooviga Järvevanale pöörata. Sõidan umbes 60 km/h, politsei just mõõtis Pärnu maanteel. Kuulen kuskil keegi signaalitas aga ei saanud aru kus.
Keeran siis Järvevanale ja kuulen jälle, et keegi signaalitab, sõidan juba 90 km tunnis, aga minu ees on ka autod ja minna pole kuhugi, vaatan peeglisse, auto on täiesti minu tagarattas ja signaalitab näitan talle pöialt, et "hästi paned".
Järvevana keskel, kus tee keerab Veerenni tänavale üritab siis must VW Passat mööda sõita, sõidab kõrvale ja hakkab hüsteeriliselt oma keskmise näpuga vehkima, seejärel aga rada lõpeb ja "proua" hakkab mind suruma rida vahetama ja minu ritta kalduma ja sõidab peaaegu haljasalale. Kuna elu armas ja tüdruk oli ka peal, siis lasen pärast nii ohtlikku manöövrit selle hullu mööda. Vaatan korra veel ja tõesti, roolis naisterahvas, kes ikka veel vehib oma keskmise sõrmega.
Hea meelega kutsuks sellisele ahvile politsei, aga kuna ei saa mootorrattaga sõites telefoniga rääkida, siis ei saa seda teha. Tartu mnt ja Järvevana ristis seisab see sama VW Passat 984 MDN (võin numbriga eksida) foori all ja näitab korra veel keskmist sõrme. Ei viitsi sellisele tähelepanu pöörata ja sõidan koju.
Tervitustega,
Päärn
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.