R1 õlitusprobleem

Teema algataja
Šulik

Lugemata postitus Postitas Šulik »

Suzumen kirjutas:

Räägi palun ratta ajaloost? Misõli ennem sees oli, kaua omanik jne?

Ratas ostetud 2a tagasi hea sõbra käest, kes hoidis masinat nigu prillikivi. Kuna olen ise suht mugav inimene, siis olen lasknud teha teistel siiani õlivahetused-remondid, varem oli sees Liqui Moly 10W-40 poolsünt. Sama kasutas ka eelmine omanik pikka aega. Kuna aga "see" sõit tuli kiirelt peale, siis otsustasin kiirelt ise õli vahetada. Astusin sisse poodi, et vaja sellisele rattale õli, ulatati eelpool nimetatu ja vahetasin ära.
Ajaloost tean niipalju, et kunagi oli sidur libisema hakanud, eelmine omanik vahetas kettad jm jama kiirelt välja, aga pärast selgus, et asi oli hoopis õlis olnud.

Samas pole varem korraga üle 300km eestis sõitnud, ikka aegajalt vaadanud palju õli sees ja vajadusel juurde kallanud. Samuti pole siin ka selliseid kiirusi taga ajanud, kuna olen olnud jalamees tänu kiirusele- ei soovi korrata.

Kas asi võis lihtsalt selles olla, et 1700km jutti ja kiiret sõitu tegi talle ....???

Võtsin alt plasti ka ära, filtriümbrus ja karter kuiv- välja ei aja.

Kui keeruline on üldse ratta õlipumba tööd kontrollida?

To JanaR1: tuli läks põlema ja põles niikaua, kuni lasid kiiruse/pöörded alla või jätsid ratta üldse seisma. Ei vilkunud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”