Politsei on asunud tegema tükitööd.

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

LP peaks ristmikel väljas olema ja vaatama mismoodi autojuhid liiklevad - vastavalt sellele neid noomima/harima/õpetama/trahvima.

Sama käiks ka ringteede jpm. kohta!

Asi on selles, et need nö. ahvid ei teagi selliste LE nõuete olemasolust mitte kottigi ja tohmivad ringi arvates, et neil on nende oma ettekujutuse järgi lambi kohas eesõigus põhjustades sellega kaost!

Nõus, et poolits ei jõua eriti selliste asjadega tegeleda. Samas väita, et nende ainus huvi on mõttetus kohas trahvirahasid koguda on kah ülekohtune.

Samas ma ei saa küll aru, millises linnas sa liikled. Ma sõidan iga päev Tallinnas umbes 30km, läbides selle käigus mitmeid kesklinna ristmikke nii hommikuse kui õhtuse tipptunni ajal. Minu arust on selliseid su nimetatud idioote harva näha, kaosest rääkimine on vähemalt Tallinna kohta küll liialdus. Tsikliga on üldse täielik lust sõita, reavahed on üldiselt piisavad ja autojuhid lasevad rahulikult vahele sõita. Liikle ise rahulikumalt ja siis rahuneb märkamatult ka liiklus su ümber.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”