Politsei on asunud tegema tükitööd.

Tsikkelröövel
Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Tsikkelröövel »

...Varsti on seadus kus võid nädalas aint ühe korra sital käia ja kui üle läheb limiidist siis tuleb kohe laksti 6000.- trahvi...

Tühjagi, lähed lehmapeeru paragrahvi alla selle ühe korragagi, igavene metaanitootja sihuke! :wink:

Üldiselt aga arvan kah, et politsei on samuti ühiskonna enda poolt ellu kutsutud funktsioon, kes peaks ühiskonnal aitama turvaliselt elada, mitte kottima ühiskonda ennast.
Karistamine ei saa olla eesmärk omaette. Tähtis on kasvatus ja siin on tihti hoiatamine mõjuvam!!! Seesamune, et "head lapsed kasvavad vitsata" (loe: vitsa saavad halvad lapsed). Kodanike enamus on siiski suhteliselt "head lapsed".
Karistus peab olema vastavuses teo raskusega. Kui aga saad automaatselt maksimumi, sõltumata tehioludest, siis kus on siin õiglus? Tavalised trammipiletikontroljörid, mitte politsei.
Sellise sotsvõistlus aga laseb aastaid vaevaga tehtud politsei maine tõstmise töö paari kuuga allavett.

Ja ärge rääkige mulle rikkumistest ja nende eest vastutamisest. Vastutan, kui olen rikkunud. Aga harva rikun. Mu viimane trahv on aastast 1999.

Tegelikult on üldse naljakas see trahvide asi. Trahvidest saadav tulu on sisse kirjutatud riigieelarvesse. Riigieelarve on seadus. Selle seaduse täitmine on otseses suhtes teiste seaduste rikkumisega. Kui kodanikud hakkavad äkki täitma kõiki teisi seadusi, rikuvad nad automaatselt riigieelarve seadust. Minu meelest ei tohiks trahviraha eelarvesse üldse ette sisse arvestada, vaid see tuleks panna paika lisaeelarvega PÄRAST selle laekumist. Muidu ongi nii, et riik nõuab kodanikelt seadusega seaduserikkumisi.

Kas Mees ostab tsikli, pole küsimus. Küsimus on: millal?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”