Politsei on asunud tegema tükitööd.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Raigo kirjutas:
rattaletõmmatud kirjutas:

äkki peaks midagi ette võtma, meeleavalduse vms, kuni veel vaba maa on...

Kui julged seadust rikkuda, julge ka vastutada.

Julged seda julge toda. Baa baa baa. Krt kui nüüd iga pisiasja eest hakkavad väänama siis suht jama. +5 ja trahv käes, kui juba varasemalt saand ka siis 600.- iga kord kui +5. Ma ei kujuta ette kuidas üldse võimalik sõita on et isegi kilt paar üle/alla ei ole. Vist aind autoga millel püsikiirusehoidja.

tali kirjutas:

Ja mis politseiriiki puutub, siis vaadake FOX Crime kanalilt reality sarja COPS... Täitsa p....ses, kuidas meie maal pätte siidkinnastega paitatakse. Ameerikamaal küll seadust rikkuda ei tahaks... Valus!

Mis siin USA-t võrrelda või olla. Sealsetel inimestel ju täit aru peas pole. Topitakse kasse mikrouunidesse ja pojad kaebavad emasid kohtusse liiga pruuniks praetud pannkookide eest jne.
Mis sa arvad et siis kui eestis ka valimatult kõiki nuudiga nüpeldama hakatakse oleks parem? Juhtud ise peolt hilja peale jääma ja nati napsune kahh, enne kui arugi saad on ribid sees luud puruks.

Ei ole see iga väikse asja eest trahvimine õige asi. Aga endal on ka politseinikest veidi kahju. Kui üleval korrusel paika pandud et nüüd teeme trahve ja nii palju ja nii suures ulatuses siis ei saa ka alluvate peale ehk siis politseinike peale vimma kanda et nemad käsku täidavad. Ja ma arvan et enamus meist täidavad/täidaks ülemuse korraldust eriti veel kui sellest lisa nutsu kukuks. Kõigil ju vaja maksta maja/korteri laenud ja pere kellele leib lauale osta, ning vahel ju tahaks soojale maale ka. Nii et politsei mainet see minu silmis küll alla ei vii pigem riigi isade maine. Ma ise pole õnneks ühtegi "siga" politseiniku ka kohtand, kuigi olemas pidid nad olema kuulujärgi. Pigem sellised ametnikud viivad politsei maine alla kes inimestega inimlikult ei suhtle ja neisse inimlikult ei suhtu kui see et keegi kõrgemal on jälle geniaalse ideega maha saand.

PS. Olge kuulekad kodanikud.
PSS. Kui julgete rikkuta seadust juleke ka vastutada. Nii et kõik kes kunagi +5 sõitnud marss marss pihitoolile :wack: [/quote]

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”