Ajab tugevat tossu välja.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
Ajab tugevat tossu välja.
Et siis selline jama, et hakkas tossama väga tugevalt. On ka enne olnud ühe korra sama asi kunagi ammu. Täna läksin sõitma ja jõudsin umbes 5-6km sõita kui hakkas natukene tossama, ma ei teinud välja et äkki saab õli hästi peale. Siis hakkas umbes 300-400m pealt veel hullemini, ja mida kauemini käib seda rohkem ta tossama hakkab. Muidu sõidan igapäev umbes 100-150km maha, lihtsalt edasi tagasi igale poole. Ja mitte täis gaasiga koguaeg. Täna oli tugev tuul mis takistas gaasi vms. Kohe nii tugev et külili tahtis lükata. Kui jõudsin koju maja ette siis üks sõber pakkus et "mootor kohvi" kuigi ma ise ei usu seda et muidu sõidan tunduvalt rohkem maad maha kui täna. Täna jõudsin paar lõiku täis gaasiga teha. Siis veel selline jama et segu on vist natuke vale. külma mootoriga läheb nagu püss. Sooja/kuumema mootoriga nagu 4T hiinakas. Tänan, loodan et leiab mingi lahenduse vms
Segu: 5 liitri peale 2 korki Husqvarna 2T õli.
Bensiin: 95
Õlipaagis: Husqvarna 2T (piisavalt)
EDIT: Kui esimest korda see tossamise jama oli, siis lasin masinal 4-5 tundi puhata ja oli kõik korras.
Anomaalne Bensiiniraiskaja
-
-
Teema algataja - Postitusi: 126
- Tsikkel: Pole
- Kontakt:
raitonrait2 kirjutas:tahm tossama
Ei usu, sest see jama on olnud 2 korda. kuigi rollu läbisõit on kuskil 14-15 000km. Minu käes on see sõitnud kuskil 3-4 000. Muidu sõidan ju tunduvalt rohkem ja tunduvalt suurema gaasiga kah
Anomaalne Bensiiniraiskaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.