Ajab tugevat tossu välja.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Ajab tugevat tossu välja.

Lugemata postitus Postitas Garol »

Et siis selline jama, et hakkas tossama väga tugevalt. On ka enne olnud ühe korra sama asi kunagi ammu. Täna läksin sõitma ja jõudsin umbes 5-6km sõita kui hakkas natukene tossama, ma ei teinud välja et äkki saab õli hästi peale. Siis hakkas umbes 300-400m pealt veel hullemini, ja mida kauemini käib seda rohkem ta tossama hakkab. Muidu sõidan igapäev umbes 100-150km maha, lihtsalt edasi tagasi igale poole. Ja mitte täis gaasiga koguaeg. Täna oli tugev tuul mis takistas gaasi vms. Kohe nii tugev et külili tahtis lükata. Kui jõudsin koju maja ette siis üks sõber pakkus et "mootor kohvi" kuigi ma ise ei usu seda et muidu sõidan tunduvalt rohkem maad maha kui täna. Täna jõudsin paar lõiku täis gaasiga teha. Siis veel selline jama et segu on vist natuke vale. külma mootoriga läheb nagu püss. Sooja/kuumema mootoriga nagu 4T hiinakas. Tänan, loodan et leiab mingi lahenduse vms :)

Segu: 5 liitri peale 2 korki Husqvarna 2T õli.
Bensiin: 95
Õlipaagis: Husqvarna 2T (piisavalt)

EDIT: Kui esimest korda see tossamise jama oli, siis lasin masinal 4-5 tundi puhata ja oli kõik korras.

Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja

raitonrait2

Lugemata postitus Postitas raitonrait2 »

kas selline võimalus on olemas et nt sumpas hakkab tahm tossama vms?

KOndimootor
Kasutaja avatar

Teema algataja
Garol
Tsikkel: Pole
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Garol »

raitonrait2 kirjutas:

tahm tossama

Ei usu, sest see jama on olnud 2 korda. kuigi rollu läbisõit on kuskil 14-15 000km. Minu käes on see sõitnud kuskil 3-4 000. Muidu sõidan ju tunduvalt rohkem ja tunduvalt suurema gaasiga kah :)

Väikesed jalad >> Suured jalad >> Jalgratas >> Chopper 80cc >> Roller 50cc >> Suured jalad
Anomaalne Bensiiniraiskaja

sairos

Lugemata postitus Postitas sairos »

mul oli enda rolleriga samamoodi sa pead ära vahetama kolvi sest kolvi pealt on arvatavasti õlirõngas puruks läinud ja sellepärast tossabgi palju

Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

sairos kirjutas:

mul oli enda rolleriga samamoodi sa pead ära vahetama kolvi sest kolvi pealt on arvatavasti õlirõngas puruks läinud ja sellepärast tossabgi palju

Kuule kahe taktistel pole eriti õlirõngaid :roll:

Aprilia RST 1000 Futura

sairos

Lugemata postitus Postitas sairos »

oi sry ma ei märganud et 2taktiline on

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”