Raske endu metsaradadele(Harju)
Kõige ägedama osa saite ikkagi kaasa sõidetud siiski... peale seda tuli meil üpris palju kruusatamist jne. Kui aus olla siis tegelikult olime parajalt väsinud kah, et ei viitsinud enam kuskilt mingit kaevechallenget otsida.. vähemasti mina küll ja saapad olid nagu külmad veeämbrid
XT kohta pole jah mitte ühtegi halba öelda, eks ta raske on ja kergetele enduurodele jääb kiiruses jne. alla kuid samas teisekohapealt on jälle eelised - eks ole see kes mida tahab ja kudias tahab, hakkama saab iga paadiga
XT-ga läbi silla kukkuda, nii, et ratas aint peeretas sellepeale ilma ühegi kriimuta... heh ülemõistuse.
Eks peab jällegi tänama kerge enduuro mehi kes aitasid meid raskemaid mõnedes kohtades karjatada ja ma eriti tänaks Mellat kellel jaksust puudu ei tulnud.
Mul veel põhjakaitse sirgeks klopsimata aga ei teagi kas seda teen kuna tolle alumiiniumi solgutamine edasi-tagasi mõjub talle päris pahasti.
Pealegi loodus teeb omad korrektuurid, ju siis peab ratas kõrgem olema Primole jalaga m**n* selle eest, et tal lagi kõrge KTM on.
Piipz, pakun, et sa võiks paar jämedamat rauast (3...5mm) liistu põhjakaitse sisse (sumpade ja kaitse vahele) aretada, nad võiks joosta sumpade keskelt tagant ette välja. See annaks kõvasti tugevust juurde.
Preagu puhastan siin hommikul vara varustust ja vetikaid leian sellistest kohtadest, et ülemõistuse...
Maa/Meri vaidluse üle ütleks, et me sõitsime MEREPÕHJAS!!
Kui me selle viimase mere otsa oleks kah ikkagi ära teinud ning poleks tagasi pööranud siis keegi oleks pidanud meile küll medalid andma + mingid riigi au ordenid ja muu sodi
PILTE PILTE PILTE!
Krt helemetcam oleks ikka lagi asi sellistel üritustel
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.