Hälvik- Mootorratturid → 2 hälvikut
2 hälvikut
Olin teel ARKi õppesõidu platsile mööda Sõpruse pst ning Akadeemia teele saab ringteelt. Sõitsin sisemisel rajal kui märkasin, et ainult välimine rada keerab ära. Vaatasin kõrval hall väikeauto keerab ka ära, mõtlesin, et vast tühja tee peal mahume kõrvuti ära ning hakkasin ka keerama. Autojuht aga hullus, kiirendas mulle ette, pidurdas järsult, tahtis teelt välja rammida, mõtlesin, et täna vist koju ei jõua. Siis äkitselt kiirendas minema (ilge tahtmine oli järgi sõita ja klaas sisse lüüa). Tegelane sõitis jupp maad edasi ja keeras risti teele ette, sõitsin temani ja jäin seisma. Mees teeb akna lahti: "Kas sa tead mis rajalt sa ära keerasid?"
"Jah, valelt rajalt."
"Siis vabanda."
"Vabandust, see ei tähenda, et peaks tapma hakkama!"
"Ma sõidan ka sellisega."
"See ei tähenda, et peaks tapma hakkama!"
Kokkuvõttes oleme vist mõlemad hälvikud mootorratturid, tõepoolest tegin vea, aga selline meelega ohustamine ei ole kuidagi õigustatud, kui see autojuht seda loeb, siis: "Mine **nni!. Siiski tempel mällu igaveseks, ringteed ei taha ma enam küll näha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.