Paagi kott magnetiga

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Kajar
Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kajar »

Kasutasin Heldi paagikotti(magnetitega) selleaastasel Ironbuttil,ei olnud aega seal pühkida midagi ja finisis ei näinud mingeid kriime paagil.

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas MrR »

Pole küll paagikott aga...kas keegi tagumiste kottidega ka kogemust omab?

Vaja nakedile kaks kotti taha panna (palun mitte naerda) ja Saksamaal bahni peal tuisata. Koti sees on kiri, ära sõida üle 100km/h - arvatavasti pigem kotitootjalt vastuse äravõtmiseks? Kinnitus on pealt kaks 5cm takjarihma (ühe pistaks istme-saba vahele kinni) ja saba alt käivad läbi 3 aaspingutusega rihma ja üks peenem takjarihm. Proovisin korra siin äsja neid paigaldada ja no jäävad esmamulje järgi nii kinni, et 150+km/h ei tohiks ka mingi probleem olla! :roll:

Ahjaa, kottide autor on Louis: http://pdfkatalog1.louis.de/138/cgi-bin ... gi?page=27

Kasutaja avatar

puhh
Tsikkel: 90º V2
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas puhh »

to MrR: sõitnud millegi analoogsetega. Suht normaalne asjandus oli. Ja kiirust kannatas ka üle saja :wink: . Neil kottidel, mida ma kasutasin, tuli küll vaadata, et nad n-ö alt läbi ei vajuks, sest nad olid suht suured. Selle vältimiseks sai vist sai isegi tagumise jalatoe külge kinnitatud, aga see nii mitu-mitu aastat tagasi.

http://www.greenmoto.ee
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Cebaril olid mul veel suuremad ja robustsemad kotid :D nende samuste takja kinnitustega, küll aga ma tegin spets metall toed mis tulid tagajalaraudadest välja, et need kotid vastu tagaratast ei käiks.

Kiirustest ärme räägi aga jah ilmselt see 100kmh max on tootjalt vastutuse ära võtmiseks.

sil
Tsikkel: Honda XL650V Transalp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sil »

Tafka kirjutas:

Mina ostsin Streetmotost. Väga väga rahul,istub nagu valatult:) Kuna mul matkaenduro siis paak on selline küürakas ja näiteks Motomarketi Heldi endu kott ei tahtnud üldse enda magnetitega kinni võtta. See eest Streetmoto oma on nagu liimitud külge(heas mõttes ikka).

jep, mul sama teema, paak veits küürakas ja magnetiga bags-connection'i shorty oma istub sinna ülihästi. väga hea asi see paagikott, pole kordagi olnud tunnetki, et see peaks sealt ära kukkuma või ära lendama . . . ideaalselt istub sinna. soovitan julgelt :)

Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke

Lugemata postitus Postitas MrR »

kas panete magnetiga paagikotile ka rihmad külge? vist üks turvarihm oli isegi kaasas?

sil
Tsikkel: Honda XL650V Transalp
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sil »

MrR kirjutas:

kas panete magnetiga paagikotile ka rihmad külge? vist üks turvarihm oli isegi kaasas?

rihmasid ei ole mul olemaski, ja kuna kott on suht väike (7l) ja magneteid piisavalt küljes, siis pole muret, et peaks ära kukkuma paagi pealt. 6 ümmargust magnetit küljes, täitsa piisav :)

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Ma võiks ühe paagikoti ära müüa. Käib lukuga kaheks osaks, mõlemal peal läbipaistev tasku kaardi või kallima pildi jaoks ;-). Lisaks ka turvarihm, mille saad ka üle õla rihmaks teha.
Ostetud kunagi Louisest. Igati korralik. Müün ära, kuna praegusel rattal paak (tegelikult küll õhufiltri kate) alumiiniumist... Kes huvitet, erasõnum.

Julge

Kasutaja avatar

hary
Tänanud: 1 kord

re magnet

Lugemata postitus Postitas hary »

no kui jutt magnetitele läks oleks ka ka pakkuda magnet 8-), väikse selline, alustassi suurune latakas, 300kg on tõmbejõud, et võid tsikli kuuri lakke ka riputada, päriselt ka ...asi metoriidiotsjatelt saadud, venemaalt..
Kasutatakse veekogudest militaar träni otsimiseks - 2900kr

üksik hunt
Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)

Lugemata postitus Postitas üksik hunt »

Kui jutt juba magnetiga paagikottidest käib, siis mul on selline küsimus
gps on mul pihuarvutis aga teatavalt ei tohi arvuti ligi magnetit lasta,
teeb kõvaketta tühjaks. On kellegil kogemusi

Kiirusta aeglaselt
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 32 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

üksik hunt kirjutas:

Kui jutt juba magnetiga paagikottidest käib, siis mul on selline küsimus

loll jutt. arvuti kõvaketta pea juhtmise üks osa on üsna tugev magnet.
kasutan neid paagikotil lisamagnetitena. mõni floppy või makikassett või VHS lint või krediitkaart vast paneb jah saba, kui magnet liiga lähedale toppida.

valter1
Tsikkel: V-MAX
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas valter1 »

üksik hunt kirjutas:

Kasutan manetitega paagikotti juba üle aasta läpaka kotina. Samuti hoian seal sees tihtipeale rahakotti koos kõigi kaartidega. Mingit infokadu ei ole küll kuskilt otsast täheldanud.

Algaja võrrimees
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

valter1 kirjutas:
üksik hunt kirjutas:

Samuti hoian seal sees tihtipeale rahakotti koos kõigi kaartidega. Mingit infokadu ei ole küll kuskilt otsast täheldanud.

Ja raha on ka arvel alles??? OK se oli nali

tegelikult on ju ka alternatiiv rihmadega paagikoti näol .
olen seda neljal siklil kasutanud ja on natsa universaalsem . Kahel siklil on olnud paak plastikust ja seetõttu ka rihmadega ostsin kuna parasjagu oli SZR kasutusel.

samas saab ka seda kasutada tagaistuja sadulal.

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

üksik hunt
Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)

Lugemata postitus Postitas üksik hunt »

Tänud ,siis lähen kotti otsima

Kiirusta aeglaselt

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Julge kirjutas:

Ma võiks ühe paagikoti ära müüa. Käib lukuga kaheks osaks, mõlemal peal läbipaistev tasku kaardi või kallima pildi jaoks ;-). Lisaks ka turvarihm, mille saad ka üle õla rihmaks teha.
Ostetud kunagi Louisest. Igati korralik. Müün ära, kuna praegusel rattal paak (tegelikult küll õhufiltri kate) alumiiniumist... Kes huvitet, erasõnum.

UP! 500.- eest annan ära.

Kasutaja avatar

Gixxer750

Lugemata postitus Postitas Gixxer750 »

Kui pagikott ei taha hästi omal kohal püsida, kas kuskilt on võimalik magneteid juurde ka osta?

JAWA 638 92a -> Yamaha SRX 600 84a -> Honda CBR 600 93a -> Suzuki GSX R 750 97a -> Suzuki GSX R 1000 K2 -> Suzuki GSX R 1000 K6-> BMW K1300R

Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi

Teema algataja
kinkz

Lugemata postitus Postitas kinkz »

Mõni vana tuksis kõvaketas ikka majapidamises leidub, sealt seest saab kaks päris ägedat magnetit. Nendega tasub samas ettevaatlik olla, näpistavad päris valusalt, kui näpu sinna vahele jätad ja kui kõva laksuga vastu paagi külge lased, siis võib värvi ka lahti lüüa.

Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

MrR kirjutas:

Vaja nakedile kaks kotti taha panna (palun mitte naerda) ja Saksamaal bahni peal tuisata. Koti sees on kiri, ära sõida üle 100km/h - arvatavasti pigem kotitootjalt vastuse äravõtmiseks? Kinnitus on pealt kaks 5cm takjarihma (ühe pistaks istme-saba vahele kinni) ja saba alt käivad läbi 3 aaspingutusega rihma ja üks peenem takjarihm. Proovisin korra siin äsja neid paigaldada ja no jäävad esmamulje järgi nii kinni, et 150+km/h ei tohiks ka mingi probleem olla! :roll:

Ahjaa, kottide autor on Louis: http://pdfkatalog1.louis.de/138/cgi-bin ... gi?page=27

Vaata mul oli selle koti sisse kirjutatud jutuga seeline asi, et oli kirjas, et ei soovitata rohkem kui 130 ja arva mis .... Tapselt 130 nega lendas kott paagilt minema!!! Nii et sellega tasub ettevaatlik olla. Vedas, et keegi korval ei soitnud. Parast seda tegin lisakinnitused ja asi oli kuni 160 neni OK.

Harva kodus
Kasutaja avatar

vovencij
Tsikkel: CB500, Hornet S, V-Strom
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vovencij »

Jack kirjutas:

Parast seda tegin lisakinnitused ja asi oli kuni 160 neni OK.

Ja mis juhtus pärast 160-t?

Volli
Riga 13 > pikk paus > CB500, V-Strom DL650 K5, Dominator
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Ehhee, ratas lihtsalt palju ule 160 ne ei liikunud, nii et see mis parast seda juhtuda voiks jaigi teadmata :lol:

Kott oli testisoidu ajal kinni ainult magnetitega, seda lisarihma ei olnud. Kui oleks lisarihmaga ta eest kinni tommanud, oleks asi hullem olnud, siis oleks kott pollule lendamise asemel mulle endale esirattasse tulnud ja mina vist haigemajas, kui mitte kastis.

Parast kasutasin esimest rihma ja tegin koti tagaosasse klambriga lisakinnituse, mille jaoks sadula ja paagi vahelt uhe rihma valja lasin. Kui kotti ei kasutanud, pistsin selle rihma sadula alla peitu.

Samas Heldi sadulakotid pusisid vagagi hasti kohal. Kuigi toele au andes panin ka neile originaalidele lisaks kaks ekspandrikummi kinnituseks.

Harva kodus
Kasutaja avatar

borx
Tsikkel: Midnight Star 1900A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas borx »

Jack kirjutas:
MrR kirjutas:

Vaata mul oli selle koti sisse kirjutatud jutuga seeline asi, et oli kirjas, et ei soovitata rohkem kui 130 ja arva mis .... Tapselt 130 nega lendas kott paagilt minema!!! Nii et sellega tasub ettevaatlik olla. Vedas, et keegi korval ei soitnud. Parast seda tegin lisakinnitused ja asi oli kuni 160 neni OK.

kott lendas paagi pealt minema...??! :shock:
mul oli paagikott, mis maksis
helsinki messil 10 euri ja seisis paagis kinni nagu mees, 170+ bahni peal ja ei miskit.
Pigem oli probleem hotelli juures, kott kippus benapaaki numbrisse kaasa rebima...
Oled sa kindel, et seal magnetid olid...?

terv.Alar

Alar

K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”