Paagi kott magnetiga
Moderaator: Moded
Pole küll paagikott aga...kas keegi tagumiste kottidega ka kogemust omab?
Vaja nakedile kaks kotti taha panna (palun mitte naerda) ja Saksamaal bahni peal tuisata. Koti sees on kiri, ära sõida üle 100km/h - arvatavasti pigem kotitootjalt vastuse äravõtmiseks? Kinnitus on pealt kaks 5cm takjarihma (ühe pistaks istme-saba vahele kinni) ja saba alt käivad läbi 3 aaspingutusega rihma ja üks peenem takjarihm. Proovisin korra siin äsja neid paigaldada ja no jäävad esmamulje järgi nii kinni, et 150+km/h ei tohiks ka mingi probleem olla!
Ahjaa, kottide autor on Louis: http://pdfkatalog1.louis.de/138/cgi-bin ... gi?page=27
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
to MrR: sõitnud millegi analoogsetega. Suht normaalne asjandus oli. Ja kiirust kannatas ka üle saja . Neil kottidel, mida ma kasutasin, tuli küll vaadata, et nad n-ö alt läbi ei vajuks, sest nad olid suht suured. Selle vältimiseks sai vist sai isegi tagumise jalatoe külge kinnitatud, aga see nii mitu-mitu aastat tagasi.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: Honda XL650V Transalp
- Kontakt:
Tafka kirjutas:Mina ostsin Streetmotost. Väga väga rahul,istub nagu valatult:) Kuna mul matkaenduro siis paak on selline küürakas ja näiteks Motomarketi Heldi endu kott ei tahtnud üldse enda magnetitega kinni võtta. See eest Streetmoto oma on nagu liimitud külge(heas mõttes ikka).
jep, mul sama teema, paak veits küürakas ja magnetiga bags-connection'i shorty oma istub sinna ülihästi. väga hea asi see paagikott, pole kordagi olnud tunnetki, et see peaks sealt ära kukkuma või ära lendama . . . ideaalselt istub sinna. soovitan julgelt
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Ma võiks ühe paagikoti ära müüa. Käib lukuga kaheks osaks, mõlemal peal läbipaistev tasku kaardi või kallima pildi jaoks . Lisaks ka turvarihm, mille saad ka üle õla rihmaks teha.
Ostetud kunagi Louisest. Igati korralik. Müün ära, kuna praegusel rattal paak (tegelikult küll õhufiltri kate) alumiiniumist... Kes huvitet, erasõnum.
Julge
re magnet
no kui jutt magnetitele läks oleks ka ka pakkuda magnet , väikse selline, alustassi suurune latakas, 300kg on tõmbejõud, et võid tsikli kuuri lakke ka riputada, päriselt ka ...asi metoriidiotsjatelt saadud, venemaalt..
Kasutatakse veekogudest militaar träni otsimiseks - 2900kr
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
-
- Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 32 korda
- Kontakt:
üksik hunt kirjutas:Kui jutt juba magnetiga paagikottidest käib, siis mul on selline küsimus
gps on mul pihuarvutis aga teatavalt ei tohi arvuti ligi magnetit lasta,
teeb kõvaketta tühjaks. On kellegil kogemusi
loll jutt. arvuti kõvaketta pea juhtmise üks osa on üsna tugev magnet.
kasutan neid paagikotil lisamagnetitena. mõni floppy või makikassett või VHS lint või krediitkaart vast paneb jah saba, kui magnet liiga lähedale toppida.
-
- Tsikkel: V-MAX
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
üksik hunt kirjutas:gps on mul pihuarvutis aga teatavalt ei tohi arvuti ligi magnetit lasta,
teeb kõvaketta tühjaks. On kellegil kogemusi
Kasutan manetitega paagikotti juba üle aasta läpaka kotina. Samuti hoian seal sees tihtipeale rahakotti koos kõigi kaartidega. Mingit infokadu ei ole küll kuskilt otsast täheldanud.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
valter1 kirjutas:üksik hunt kirjutas:Samuti hoian seal sees tihtipeale rahakotti koos kõigi kaartidega. Mingit infokadu ei ole küll kuskilt otsast täheldanud.
Ja raha on ka arvel alles??? OK se oli nali
tegelikult on ju ka alternatiiv rihmadega paagikoti näol .
olen seda neljal siklil kasutanud ja on natsa universaalsem . Kahel siklil on olnud paak plastikust ja seetõttu ka rihmadega ostsin kuna parasjagu oli SZR kasutusel.
samas saab ka seda kasutada tagaistuja sadulal.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Julge kirjutas:Ma võiks ühe paagikoti ära müüa. Käib lukuga kaheks osaks, mõlemal peal läbipaistev tasku kaardi või kallima pildi jaoks
. Lisaks ka turvarihm, mille saad ka üle õla rihmaks teha.
Ostetud kunagi Louisest. Igati korralik. Müün ära, kuna praegusel rattal paak (tegelikult küll õhufiltri kate) alumiiniumist... Kes huvitet, erasõnum.
UP! 500.- eest annan ära.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Kontakt:
MrR kirjutas:Pole küll paagikott aga...kas keegi tagumiste kottidega ka kogemust omab?
Vaja nakedile kaks kotti taha panna (palun mitte naerda) ja Saksamaal bahni peal tuisata. Koti sees on kiri, ära sõida üle 100km/h - arvatavasti pigem kotitootjalt vastuse äravõtmiseks? Kinnitus on pealt kaks 5cm takjarihma (ühe pistaks istme-saba vahele kinni) ja saba alt käivad läbi 3 aaspingutusega rihma ja üks peenem takjarihm. Proovisin korra siin äsja neid paigaldada ja no jäävad esmamulje järgi nii kinni, et 150+km/h ei tohiks ka mingi probleem olla!
Ahjaa, kottide autor on Louis: http://pdfkatalog1.louis.de/138/cgi-bin ... gi?page=27
Vaata mul oli selle koti sisse kirjutatud jutuga seeline asi, et oli kirjas, et ei soovitata rohkem kui 130 ja arva mis .... Tapselt 130 nega lendas kott paagilt minema!!! Nii et sellega tasub ettevaatlik olla. Vedas, et keegi korval ei soitnud. Parast seda tegin lisakinnitused ja asi oli kuni 160 neni OK.
-
- Tsikkel: CBR 1100 XX
- Kontakt:
Ehhee, ratas lihtsalt palju ule 160 ne ei liikunud, nii et see mis parast seda juhtuda voiks jaigi teadmata
Kott oli testisoidu ajal kinni ainult magnetitega, seda lisarihma ei olnud. Kui oleks lisarihmaga ta eest kinni tommanud, oleks asi hullem olnud, siis oleks kott pollule lendamise asemel mulle endale esirattasse tulnud ja mina vist haigemajas, kui mitte kastis.
Parast kasutasin esimest rihma ja tegin koti tagaosasse klambriga lisakinnituse, mille jaoks sadula ja paagi vahelt uhe rihma valja lasin. Kui kotti ei kasutanud, pistsin selle rihma sadula alla peitu.
Samas Heldi sadulakotid pusisid vagagi hasti kohal. Kuigi toele au andes panin ka neile originaalidele lisaks kaks ekspandrikummi kinnituseks.
-
- Tsikkel: Midnight Star 1900A
- Kontakt:
Jack kirjutas:MrR kirjutas:Pole küll paagikott aga...kas keegi tagumiste kottidega ka kogemust omab?
Vaata mul oli selle koti sisse kirjutatud jutuga seeline asi, et oli kirjas, et ei soovitata rohkem kui 130 ja arva mis .... Tapselt 130 nega lendas kott paagilt minema!!! Nii et sellega tasub ettevaatlik olla. Vedas, et keegi korval ei soitnud. Parast seda tegin lisakinnitused ja asi oli kuni 160 neni OK.
kott lendas paagi pealt minema...??!
mul oli paagikott, mis maksis
helsinki messil 10 euri ja seisis paagis kinni nagu mees, 170+ bahni peal ja ei miskit.
Pigem oli probleem hotelli juures, kott kippus benapaaki numbrisse kaasa rebima...
Oled sa kindel, et seal magnetid olid...?
terv.Alar
K-125 1951; IŽ-350 1949; IŽ-350 1950; IŽ-56 1957; IŽ-56K 1957; IŽ-56 1958; IŽ-56 1959
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.