Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.
Kas Teie kui tsiklimehed peate väga imelikuks, kui keegi autoga vastu sõites käega tervitab ja kas vastu ka tervitate? Ise olen mitmeid kordi autoga sõites lehvitanud, kuid siiski motikajuhid pole vastu tervitanud......
(muidu tervitan ka chopiku lenksus)
Rattaga sõites on (vähemalt minul) muudki teha, kui igasse autosse vaadata. Eks see võib olla ka üks põhjustest, miks ratturid autojuhte alati vastu ei tervita...
kaks korda olen viipamata jätnud, mõlemal korral lendasin madalalt, ja ei tahtnud käsa lenksudelt tõsta, aga noogutasin ikka tervituseks vastu. aga muul ajal ikka, käsi tuulde
Vaida kandis patrullinud politseile viskasin käppa. Visas temagi viisakalt vastu. Hea tunne oli kohe! =) Kilomeeter paar eemal aga teine mootorratta politseinik vastu ei tervitanud. Tervitan neid edaspidigi
Tere. Mul ka väike mure tervitamisega. Nimelt kulgen hiina taburetiga,mis kaugelt ja suure kiirusega,võib tõesti motikale sarnaneda.( 150cc) Pooled tsiklimehed tervitavad. Alguses arvasin,et nad eksisid ja pärast häbenevad,kuid nüüd viipan vapralt esimesena. Ilusat suve soovib pensionieelikust rollumees!
Tere. Mul ka väike mure tervitamisega. Nimelt kulgen hiina taburetiga,mis kaugelt ja suure kiirusega,võib tõesti motikale sarnaneda.( 150cc) Pooled tsiklimehed tervitavad. Alguses arvasin,et nad eksisid ja pärast häbenevad,kuid nüüd viipan vapralt esimesena. Ilusat suve soovib pensionieelikust rollumees!
Kui kaugelt, suure kiirusega ja 150cc, siis peadki tervitama
Mnjah. Pidasin silmas tsiklimeeste kiirust. Ise kulgen nii 7-80 mittelegaalselt. Load nimelt kaotasin seitsmekümnendatel ja pole olnud ettevõttlikkust uusi muretseda.
Tuletan meelde, et su 150cm3 jaoks on kah lubasid tarvis muide. Kuid jah niisama lisamärkus, et minu arvates on see käega tervitamine elementaarne viisakus... ja kui ei saa mingil põhjusel tervitada, siis noogutan peaga lihtsalt. Töötab ja kõik rõõmsad.
Kuna kogemust vähe, siis ei raatsi kätt lenksust lahti lasta ja tervitan nelja ülesaetud sõrmega. Loodetavasti ikka nähakse ja ei peeta mind ebaviisakaks.
Natuke OT, aga hiljuti juhtus tobe lugu. Seisin autoga foori all, taha jäi seisma mingi tsikkel. Jäin teda peeglist vahtima ja ei märganud, et fooris süttis roheline. Tsiklist lasi törtsu signaali, adusin oma hajameelsust ja panin ajama. Aga rattur jäi vist küll arvama, et Tartus sõidab mingi Opeliga lammas, endal silt "Märkan mootorratturit" tagaklaasil. Märkasin, aga liiga palju märkasin
----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
ise alati nii palju kui võimalik üritan tervitada. aga kuna mul 125ccm. ja foori alt kiirendades. pean väga tihti käike vahetama siis vahest tuleb välja nii et ainult noogutan. aga muidu üldiselt ikka proovin ilusti tervitada.
Chuck Norris ei tervita käega.
Chuck Norrise sooja tervitust tajud hetkel, kui tema bootsa kand sinu sihverplaati sisse sõidab
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
ise kulgen olude sunnil samuti 150cm3 rolleriga mis oma välimuselt ja olemuselt on ikka jupi suurem kui tavaline piniseja. olen proovinud tervitada käega, kuid siiamaani pole ükski vastu tervitanud
samas kui veel tsikliga sõitsin mis oli mõõtudelt enam-vähem sarnane, siis visati käppa küll ...
mis siin ikka viriseda, kes tahab see tervitab. igaühe enda võimaluse ja viisakuse asi
Kui mind tervitatakse, tervitan vastu ikka kui saan, kogu aeg ei saa käpp püsti ringi uhada, vaja sidurit kangutada ja liiklust ka jälgida kõiki alati ei jõüua / märka tervitada, kui aga keegi vastu tuleb rolleriga ja tervitab siis viskan käppa vastu ikka, viisakus peab säilima....
Peaasi, et tervitamise nimel juhtimist tahaplaanile ei jätta (olin tunnistajaks kui tsikkel tõstetud käega pidurdanud autole tagant sisse kihutas).
Rollumehed kasvavad ka tasapisi ja ikka rohkem tervitavad.
Edu
Minuteada on vilkuripoistest märguanne järgmine: lenksu all vasaku käega teed ännäännnääännn (nagu annaksid gaasi, sellised käeliigutused). Üks mototegelane seletas nii kunagi.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.