Raske endu metsaradadele(Harju)

mamps

Lugemata postitus Postitas mamps »

Jõudu, mehed!
Kahjuks pidin pisut tööd ka tegema ja ei jõua nii üksipulgi aidata kui tahaks.

madone kirjutas:

Mamps palun võta mingi netikaart ette ja joonista sinna peale kust kaudu ei tohiks meie rada kulgeda ja põhjenda miks...

Kogu raja ulatuses ma maastikku ei tunne. Teada kohtadest on kõige kahtlasem see Suursoost ületulek. Kotkapesa kuulujutt võib seal tõsi olla (ei tea kus ta täpselt on, aga lendamas olen teist näinud). Vanasti sealt kindlasti teed ei läinud. ATV roopaid võib ju viimasel ajal tekkinud olla, aga kui tümal maal on paar tegelast paar korda vahele jäämata läbi sõitnud, siis ei saa ju sellest veel järeldust teha, et seal avalik tee on?
Tõsise tahtmise korral saaks RMK-st või Harjumaa keskkonnateenistusest järele küsida kas tohib minna. Aga kui ütlevad, et ei (pean seda küllaltki tõenäoliseks)? Kituma Teie peale pigem ei läheks. Kahjuks ei näe head alternatiivi, nii hull ma ka just pole, et seda seltskonda asfaltile saata.

madone kirjutas:

Pealegi meie mõte ongi vältida kruusateid mis on siis sinu mõistes kehvemapoolsed teed?

Mis kõnealusest kohast kirdesse jäävad on mulle parajad. Läbi jõe näiteks katsuks sulistada küll kui võimalik, see oleks parajasti see mida muidu üksi veel ei julge.

madone kirjutas:

Sa saad metsas vägagi hästi hakkama ja kui kinni jääd siis on 6+ meest raudselt kes su kasvõi kaelani sopast välja tirivad.

Arvad tõsiselt või teed rumalat nalja? EI tea ühti, pole veel harjunud selle 180 kilosega. Aga kui umbes teaks mis kell Te sealt soost välja ronite, rihiks võibolla tõesti metsavahele lehvama ja vaataks kui kaua kannul püsin (kui poisi viimane mäkaiverdus ikka vastu peab ja ratas sinnamaale jõuab).

madone kirjutas:

Ja päris tõsiselt võiks kasutada oma roheluse resurssi mujal...

Eks ikka.
Aga Teie ise - lööge ka järgmine kord kampa kui jälle kustutamiseks vabatahtlikke vaja läheb. Saab rassida mis kole kui organiseeritud meeskonnana minna ja mainekujundusüritus missugune!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”