Raske endu metsaradadele(Harju)
Tafka kirjutas:Te võite küll öelda,et ootate järgi jne aga algajad üritavad ikka teile järgi jõuda ja selle tõttu ületades natukene enda võimeid,mille tõttu võib asi kurvalt lõppeda.
Tafka, vähemalt minuga võid kindel olla, et sa mutta ei jää. Vaatan alati üle õla, et olla kindel kas seljatagune on ikka alles. See on ju grupisõidu mõte. Alati olen ka tagasi pöördunud, kui mulle järgnevat meest pikalt näha pole. Julgustan kohe kindlasti kaasa tulema, kuna see on ainuke viis õppida. Küll me kambakesi hakkama saame.
Tafka kirjutas:Ja mõnes mõttes ma vaidleks vastu,et üksinda sõites ei õpi. Õpib ja väga hästi õpib. Soodla kandi metsas piisavalt tiirutanud liivas,mudas ja metsa teedel ja ka kukkunud seal. Alguses sõitsin seal liivas jalad maas vaevu 30ga, nüüd ei ole 90ga osades kohtades probleem. Aga ju ma olen lihtsalt selline "üksik hunt" kellele meeldib sõita üksi ja nautida loodust just sel hetkel kui tuleb tahtmine(egoist vist) ja keerata suvalisele tee lõigule teadmata mis ees ootab. Ja üksinda sõidu eelis - ei ole seda pagana tolmu vaatevälja takistamas.
Eelmise aasta Idasõõril kukkus üks mees nii õnnetult, et maandus kõhuli ja ratas kukkus säärmarjade peale. Ratast tõsta ei ulata/ei jõua ja telefoni kätte ei saanud. See on päris s**t olukord ja seetõttu mina üksi ei julge minna. Lõpuks keegi vist juhtus mööda kõndima ja vaatas, et mees sipleb Muidu midagi viga polnud ainult piiratud liikumisvabadusega. Mõtle sellele.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.