Raske endu metsaradadele(Harju)

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mis krdi puuk sind hammustas. enne tahtsid metsa ronida, nüüd oled mingi proua loodusekstreem ise. võta pliiats kätte ja joonista ise midagi siis, mitte ära vingu siin. sina küsisid, mina vastasin, sa ei pea kõike tähthaaval läbi nämmutama. looduskaitsealadel ei ole keelatud sõita, kui pole spetsiaalselt sõidukid sellel alal keelatud. kui me näeme keelumärki, siis me lihtsalt sinna ei lähe. palju üks ratas damaget teeb, kui ta mudasse kinni jääb? ühe kerge triibu ainult. tsekka mida üks traktor teeb, kes metsas "heakorrastustöid" teeb. me ei suudaks seda aastaga ka järgi teha, mida tema ühe tunniga teeb.
mul on vanaema suvila kõrval 20 aastat vanad sügavad traktorijäljed and counting. samas see triip, mis mina sinna kõrvale joonistan, on järgmine päev juba läinud.

müü siis oma ratas maha ja käi jala, kui sa nii roheline oled :evil: sinu loogika järgi on kõik habeme ja turbaniga mehed terroristid?

ning kui üldse legaalsetest liiklusteedest rääkida, siis on vist eestis ainult kolm kohta, kus tohiks teelt välja keerata, üks nendest on näiteks männiku tankodroom. sellest karjäärist on nagu suht siiber ning ma võin seal tankodroomil sama hästi kõik põlema panna, kui kuskil mujal võsas kinni kaevates. ma kinnitan, et meie matk on heade kavatsustega ning me kindlasti ei planeeri ette mingite kotkaste ehmatamist ja igikeltsa lahtikaevamist. tule kaasa ja vaata oma silmaga, kui ei usu, meil käib ainult sõbralik kihutamine :) ja siis pärast võid viriseda, kui tahad :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”