Raske endu metsaradadele(Harju)

mamps

Lugemata postitus Postitas mamps »

Piipz kirjutas:

Ümber veskijärve läheb rada.

... kus vist ongi mootorsõidukitega liiklemine keelatud nende kõrede pärast.

Piipz kirjutas:

Suursoost läheb ka teerada läbi, maastikukaitsealadel me minuteada uusi radasi sisse sõitma ei pea :)

Iga jälg mille keegi kunagi on tekitanud, ei ole veel legaalne liiklustee. Suursoos on ka ranged piiranguvööndid kus ei tohi pläristada ja kui ma ei eksi, siis kavatsete just vähemalt ühte neist läbida. Kusagil on seal näiteks ka merikotka pesa.

Piipz kirjutas:

kui keegi kuskil kinni jääb, siis ikka reas esimene, küll ülejäänud ta sealt välja tirivad ja siis uue suuna valivad.

Ja nüüd loe veel korra tähelepanelikult mida paar rida ülalpool ise kirjutasid. Jee me kõik usume, et maastikukaitsealal te kinni ei jää vaid valite selleks korraliku maantee kus ruumi laialt :evil:

Piipz kirjutas:

Vihterpalust sõidame ikka minnes läbi, mitte tagasitulles, jällegi on geoape mu logi lõiganud sealt.

Parem ei kommenteeri lugemisoskust.

Piipz kirjutas:

Ühesõnaga, ürituse mõte on ikka sõita, mitte lõhkuda, kui jamaks kisub, siis saame alati ringiga minna :)

Mõni jama nagu näiteks hõõguv säde turbas lööb välja alles mitme päeva pärast ja süüdlasel pole halli aimugi et just tema selle põhjustas.
Iga 5 aasta tagant seal selline kuradi jama juba. Oleks aeg aru saada miks kuival ajal üldse ei taheta inimesi metsa lasta, mootorsõidukitest rääkimata.
Damn, kui te oleksite ise seda värki seal kustutamas käinud või oleks teie mets hävinud või koguni elamine ohus olnud ... (mul omal nii seda, teist kui kolmandat ette tulnud) - kujutan ette mida oleksite valmis sihukeste tolvanitega tegema!
(Vabandage väljenduse pärast, mõte jääb samaks, olen täiega tige ja loodan, et suutsin piisavalt põhjendada miks.)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”