Mis seal Kassinurmes on, et just sinna grillima? Endal tekkis täna plaan, et võiks varbad vette kasta see aasta esimest korda. Ega kassinurme juures ju järve pole? Lähim järv seal kandis on ju Kuremaa järv, ega juhuslikult seal kandis ei grilli? Kui nii siis tuleks võib olla et isegi kaasa. Muidu nagu natuke jura passida lõkke ümber ratta riietega ja higistada.
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Mis seal Kassinurmes on, et just sinna grillima? Endal tekkis täna plaan, et võiks varbad vette kasta see aasta esimest korda. Ega kassinurme juures ju järve pole? Lähim järv seal kandis on ju Kuremaa järv, ega juhuslikult seal kandis ei grilli? Kui nii siis tuleks võib olla et isegi kaasa. Muidu nagu natuke jura passida lõkke ümber ratta riietega ja higistada.
Teel Kassinurme jääb ette Saadjärv ja Pikkjärve, seal võid jalad vette kasta.
Polecat aja aga rattad alla ja lämme koos Annelinnast.
Tsikliriided käivad ju seljast ära ka mu meelest
Kas mõni chopperiga ka tulemas on?
Miks nii sama "suspede" väel istuda, siis võiks ju juba olla võimalus vette ka ronida
Aga mõeldav tõesti, et käib enne kuskil ujumas ja siis astub ka teie juurest läbi. Vaevalt te seal pool tundi grillite.
Oli päris tore jah eilne õhtu ei kahetse, et ikka lõpuks oma hädaldamisest üle sain, seejuures tänud Lynxitarile, et otsustavad sõnad ütles ega me ainsa tsopperiga Lynxitari ju ka pahasti kohelnud?
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida
Oli ka eile plaanis lõpuks teiega ühineda grillimis kohas kuid läks tiba teisiti. Seiklesin hoopis jõgeva kandis külavahe teedel Ilus. Ilus on Eestimaa aga kuradi sittade teedega. Ja kui te arvate, et Tallinnas on kehvad teed, siis sõitke Jõgeval, seal veel hullemad.
Lõpuks vaatasin, et kell na palju ja ei hakkand läbi hüppama. Pole ju mõtet tulla ajaks kui te juba kodinaid kokku korjate.
Ehk mõni teine homne
külkamees kes sa meile vastu sõitsid sis jh 3 biket ja üks endurokas tulid kogunemiselt a need 2 chopperit ees olid niisama sõitjad igaljuhul väga fun oli ja rahvast tuli palju kokku (Y)
No üldse ei saa enam aru, kuhu aeg kaob Võrreldes sellega, mis oli aastaid tagasi hakkab ikka kole kurb kohe . Tänapäeval on ju kõik täiuslikumaks läinud, aga tegelikkuses ei aita mitte üks tehnoloogia, ega uuendus aega kokku hoida.
Kõik oli okei eile aga üks märkus: kas ainult siis kui mina olen sõitmas enam mingit tutvumisringi ei tehta? Ega mul jah nimed eriti meelde ei jää aga sel hetkel ehk viiks mõne näo ja siinse nime kokku.
Selline tekst vahepeale:
Kas mõnel Tartu ratturil ei oleks keskooliealisele uusratturile suveks tööd pakkuda.
Otsin teenistust, et oma ratas ikka valmis saada. Olen valmis kaaluma igasuguseid pakkumisi.
PS. Siia teemasse vastata ei tasu, juta käib veidi teistel teemadel.
Suured tänud tsiklimehele ja -naisele, kes mulle lahkelt abi pakkusid, kui mu CBR Tartus Turu - Sõbra ristil puiklema hakkas.
Nii nagu arvata oli, aku klemmid olid oksüdeerunud ja märjaga ilmselt tekkis mingi lõplik katkestus.
Nüüd viga kõrvaldatud ja kui homseks jakk kuivanud, saab jälle sõitma minna
ookei
Eks ma järgmine kord olen targem
Muidugi mu Honda on selline et ... Peab häbenema natuke
Hoiatan. Täna on Tartu politseinikke tihedalt täis. Järgige LE-d
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.