Kas osad politsei föönid ei toimi???
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
mina kirjutas:krt miks minule ei juhtu neid mõistvaid kiirusemõõtjaid. Korra võeti rajalt maha, siis oli 28 +/-3 ja selgus veel , et tollel momendil polnud mul lubasi ka. Kuigi jah ikka nats oli to politseinik ka mõistev arvestades seda, et vaidlesin temaga tükk aega kas rattal peavad suunad olema, vähemalt ei saatnud ta ratast kordus ÜV tegema (kõik tuled mis küljes olid olid ilma E märgistuseta, taga kumm oli sile, ratas ühe kohane, numbrit polnud näha, peeglid puudu, suundasi polnud), piirdus ainult trahviga lubadeta sõidu ja kiiruse eest.
Aga muidu on mul lihtsalt jopanud, kord tuli politsei auto taga palgi koormaga rekka ja naid ei saanud otsa ringi keerata, et järgi tulla ja teine kord tegelesid nad mingi jeebiga kui mina neist mõõda kihutasin kiirusel +50.
Aga vähemalt peale nende joppamiste on kiirused ilusti paigas kui sõidan piirangutega alades ja ka maantel ainult +20 kellal.
Kas said oma jutuga paar tolli tillile juurde?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.