Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
Võsavillem kirjutas:Ei tea see käeviskamine on nii veres et autoga sõites tsikkel vastu tuleb kipub ka käsi roolit kerkima.
![]()
![]()
Sama siin,sõites täna Jõhvi poole autoga küsis naine mis teed.Ise ei saanud küll aru mida ma valesti tegin aga noh väike muie tuli kohe näole,tsiklid tulid vastu ja nagu muuseas lehvitasin loomulikust inteligentsist ja mõtlesin oma mõtteid ja kuulasin raadiot.Naine aga märkas seda mida mina ei pannud esmalt isegi tähele.Ütles,et kas see veres sul juba,tervitamine.
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Kas hakkavad tervitamise ajad ühele poole saama?
Vähemalt Tartus.
Sai täna vibutatud kämblaga aga vastus jäi tulemata,lihtsalt näed,et kiivrit keeratakse ja see on ka kõik,ei tea
Kui vastu ei tervitata siis tunned kuidagi plässilt ennast aga see vist individuaalne aga noh las ta siis olla.Vist rattaid ka juba hullult palju,jõuad sa siis kõigile vehkida.
Lihtsalt mõtlesin kirjalikult
kornholio kirjutas:Jalaga tervitus:D
Umbes 20 min tagasi sõitis Yamaha keskuse juures, Rannamõisa teel, üks kollane bike minust mööda. Olles mööda saanud, tõstis juht tervituseks jalga:D
Kui see ikka oli tervitamine, siis on hea teada kui kaugele on "tere" viibe jõudnud.
Loe natuke eespoolt saad teada
Sügisel kui hooaeg veidi varem läbi sai purunenud rihma tõttu jäi tervitamise haigus ikka sisse. Vehkisin autost ka edasi. Mõned päevad tagasi oli selline lugu et vaatan miskit roller tuleb vastu. Kui lähedale sai tuli välja et hoopis tsement tsiklil.
A ma ei jõudnud enam viibata. Mispeale tüüp kohe teeäärde tõmbas ja mulle järele keeras. Ea kiierndus ikka sellel miilitsamotikal. Ühesõnaga küsis lube näha. (ma arvan et solvus viipamata jätmise pärast)
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
mart211 kirjutas:Mulle öeldi autokoolist, et kui niisama naabrimehele või kellegile muule viipan, siis on pahasti minuga lood:D
Tavaliselt nad ei luba käega vastu vehkida jah. Ega ta eriti kasulik ka pole täiesti algajale. Aga vastu viskan alati, tavaliselt näitan õppuritele ikke pöialt, et nagu "tubli".
http://www.pohjatuultepojad.net
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Kui käega ei saa siis peaga olen ikka viibanud.
Reedel olin autoga ringteel ja tsikkel tagant tuli tõmbasin teeäärde, et norm mööda pääseks.
Viipas ka möödaminnes.
Eesolevad autod hea, et keskjoonele päris ei tõmmanud, et mitte mööda lasta.
Vastu tervitan alati kui märkan et mulle lehvitatakse, ise aga suurem asi lehvitaja ei ole. Aga ma täiega algaja ka nii et proovin rohkem liiklust jälgida.
Kunagi muuga sadamas töötades oli seal ka komme et kui sõidad ringi (terminali autoga) siis lehvitati üksteisele, asi aga läks suht käest ära ja varsti lehvitati seal juba absull kõigile. Siis oligi pull et sõidad see paarsada meetrit autoga ja üks käsi ainult käib lehva lehva
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Vat kui ise sangas ja vastutulevas autos keegi lehvitab siis teadvustad seda liiga hilja. Põhjuseks arvan olevat ikka see, et tsikli seljas vaatad autosid nagu potentsiaalseid ettekeerajaid mitte ei oota viipamist klaasi tagant. Auto roolis ma pigem lasen kaherattalisel mööda minna ja ei hakka tema tähelepanu endale tõmbama, küll tsikli seljas jõuan.
Tänapäeval hea ilmaga cruisides peab käsi kogu aeg püsti olema
eilikaz kirjutas:Kas Teie kui tsiklimehed peate väga imelikuks, kui keegi autoga vastu sõites käega tervitab ja kas vastu ka tervitate? Ise olen mitmeid kordi autoga sõites lehvitanud, kuid siiski motikajuhid pole vastu tervitanud......
(muidu tervitan ka chopiku lenksus)
Ega jah väga põle harjunud kui audumehed vehivad. Kui vehivad, siis ikka keskmise näpuga. Aga vai not, vahest unustan isegi ära et olen autoroolis ja viipan. Automees võib hingelt olla ju ikkagi motomees.
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Mina ikke ka lehvitan autuga sõites mootorrattaonudele ja tädidele,on juhtunud,et lehvitatakse vastugi.Kui ise sangas, siis seda tervitust märkab sealt klaasi tagant suht hilja ja oma kätt tõstes on auto juba möödunud! Aga tervitage ikka teineteist,nii kena komme ju!?

heh.. kuna eelmine suvi sai sõidetud rolleriga, siis kogesin et keegi eriti neid ei salli, kuid ise tervitasin igat tsiklimeest kes vastu tuli, noh vastu ei tulnud üldiselt midagi, kuid vanemad chopperitega mehed siiski tervitasid, Nüüd sõidan 50cc mopiga mis näeb täitsa bike moodi välja, ning väga paljud tervitavad, ning teen seda ka ise
huvitav, bussijuhid tervitavad vastakuti, siklimehed tervitava vastakuti.. huvitav millal autojuhid hakkavad omavahel lehvitama iga vastu tuleva auto peale...
paar päeva tagasi sain enda tsikli ka liikvele, niimõnigi autojuht lehvitas, pärast taipasin et mul lisa lähitule süsteemis mingi kala ja see kord põleb kord mitte.. ju arvati et hoiatan ees ootava politsei eest
-
- Tsikkel: Super Blackbird, Minsk 125*2
tervitan tsikliste nii tsikli kui auto roolist, ei ole vahet kas tsiklist sõidab või seisab ikka tervitan - mente tervitan kogu aeg(nii neid, kes tsikliga sõidavad, seisavad kui ka niisama auto ja fööniga tee ääres passides). Enamasti tervitavad vastu ka.
Rollerimehi esimesena ei tervita - roller pole tsikkel, kui keegi tervitab siis tervitan vastu.
Jalaga vehkimine pole minu rida - liiga koomiline .
CBR 600 F
TZR 125
JAWA
VOSHOD
MINI
Tsikliga on see jama, et... Kuna ei tea peast, millega mõni sõidab vms, siis see tervitamise teema on natuke pahasti. Noh... olgu tsiklimees või niisama mees, aga neid tegelasi, kes mulle ei meeldi, pole mul kombeks tervitada. Ah, kuramus, kinni jooksin. Viisakusest ma siiski vastu tervitan ju. Dämit.
Painteddeath kirjutas:mart211 kirjutas:Mulle öeldi autokoolist, et kui niisama naabrimehele või kellegile muule viipan, siis on pahasti minuga lood:D
Tavaliselt nad ei luba käega vastu vehkida jah. Ega ta eriti kasulik ka pole täiesti algajale. Aga vastu viskan alati, tavaliselt näitan õppuritele ikke pöialt, et nagu "tubli".
Minule küll sellist asja ei keelatud, kui õppesõitu tegin. Küsisin veel ekstra järgi, et kas eksami ajal pean olema nagu viks koolipoiss või võib viisakalt vastu ka tervitada, kui keegi kämbla püsti ajab. Ja ka eksami ajal sai rattureid tervitatud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.