Yamaha V-max
-
- Tsikkel: Honda Magna VF 1100
- Kontakt:
Re: Yamaha V-max
Elessar kirjutas:Tere
Viimasel ajal on hirmus kihu uuesti mootoratast soetada. Eelmine sao siis õnnetul kombel otsa. Uueks rattaks tahaks midgai, mis on kompromiss mugavusest ja võimsusest. Et siis mitte päris uimast chopperit ega ka mingit R seeria sportratast. Kuid Image poolest siiski midagi chopperite poole.
Juba pikemat aega olen imetlenud V-maxe. Arvan, et see ratas on just too õige, mida ma otsin. Ise ühegi isendi seljas ei ole istunud ega sõita proovinud. Et tahakski küsida, kas mõni lahke max'i omanik oleks nõus väheke ratast näitama ja võibolla isegi lubaks proovisõitu teha?
Asun Läänemaal, aga eks suvel saab ka mujal ringi liigutud.Jah ja siis on veel see vanuse probleem. Ratas peaks olena kindlasti 25 kw (passi järgi). Kas max'idele on võimalik üldse piirajaid peale panna, mis ta võimsusest 3/4 ära poogiks. Turul liigub mitmeid sportbikesi, millel passis 25kw. Kas sellist piirajat on võimalik kõigile ratastele peale panna? Ja kus seda teha saaks? Depoo vist tegeleb ka sellega?
Selgituseks veel, et see pole mul mingi kindel ostuplaan, vaid lihtsalt uurin maad. V-maxi ostmiseks peaksin ilmselt auto maha müüma (või odavama vastu vahetama). Ei ole päris kindel, kas suudaksin sellest loobuda.
Ja muidugi võiks kõik V-Max'idega kokku puutunud inimesed siia ka oma arvamuse rattast kirjutada. Näiteks sõidumugavuse, hoolduskulude ja vastupidavuse koha pealt.
Aitäh.
Varjant on ka veel Honda Magna VF1100...samuti V4 mootor ja minekut on küll ja veelgi. Ainuke asi, et sellist varjanti toodeti aastani 1986, seega kipub vähe vana olema ag muidu olen ise selle ratsuga igati rahul.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.