Paide Lastekodusse lapsi sõidutama vol 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Kawa
-
- Tänatud: 5 korda
väga lahe oli... rattaid palju ja tuju mega...
väike üleskutse aga kõikidele ratturitele (sealhulgas iseendale)... grupis sõidus kehtivad REEGLID.... ise komistasin ka paaril korral.. aga pikkivahed olid mu meelest ikka liiiiga lühikesed... mitte ainult siis kui suure grupiga bensukast lastekodu juurde sõideti vaid ka näiteks tartu tiimil sõites... küllap need grupis sõidu reeglid ikka asjapärast tehtud...
kõik vapralt õppima, et järgminekord VEEL vägevam oleks...
emotsioonid muidugi ülevad...
Käidud ja väga lahe oli jällegi.
Ilmaga vedas meeletult...isegi liiga. Peab ikka õhemad püksid ostma:))
Aga jah meeldivalt palju tsikliste oli kokku tulnud.
Natukene vabandaks lastekodu ees,et "off-roadi" raja tegin nende territooriumile aga ühele tegid off-roadi siis tahtsid teised ka. Aga õnneks väiksed jäljed on kiired kaduma:)
Sügisel või millalgi jälle siis!
Umbes poole tunni jooksul peaks saama minu kaamerast pildid kätte ja siis annan lingi:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
Freaksmart kirjutas:Võtsin plätud ja lühikesed püksid kaasa. Väga mõnus oli olla.
Ma nii tark ei olnud:P
Edit: Niih Tafka pildid üleval enam vähem samas kohas kus eelmise korra omad ehk:
http://taff.planet.ee/paide2
Fotograafi minust ei saa aga miskit ikkagi:) Keda piltide originaal suurused huvitavad siis erasõnum või taavi64@hot.ee
Pilte õigus levitada ja kopeerida vabalt jne:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ääretult soe ja tore üritus, tänud korraldajatele ja võõrustajatele!
Tube videoklipp. Tube va ramp jätab alles pelgalt liikuvad varjud, aga noh, olgu pealegi:
Pildid siin: http://www.loodusand.ee/paide/
p.s. loomulikult on kogu esitatav materjal autoriõigustega kaitsmata ja kasutus kõigile vaba!
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Paide Lastekodusse ...
Üritus oli lahe, kuid kojusõit kujunes "kannatuste rajaks", sest minu "roheline" otsustas kokku joosta ja põhjuseks oli lahti põrunud karbuss ja vist oli seal sees ka mingit prahti, mis suutis vähe kütet kätte anda (selle võib juba oma laiskuseks või lohakuseks nimetada), nii et viimane lõpp sai sõidetud slepis.Meeldiv oli see, et tee ääres olles oli palju abipakkujaid nii tuttavate kui ka võõraste näol, aitäh neile kõigile. Muide see on esimest korda, kui see masin pole mind omal jõul koju viinud.
Re: Paide Lastekodusse ...
miilits kirjutas:Üritus oli lahe, kuid kojusõit kujunes "kannatuste rajaks", sest minu "roheline" otsustas kokku joosta ja põhjuseks oli lahti põrunud karbuss ja vist oli seal sees ka mingit prahti, mis suutis vähe kütet kätte anda (selle võib juba oma laiskuseks või lohakuseks nimetada), nii et viimane lõpp sai sõidetud slepis.Meeldiv oli see, et tee ääres olles oli palju abipakkujaid nii tuttavate kui ka võõraste näol, aitäh neile kõigile. Muide see on esimest korda, kui see masin pole mind omal jõul koju viinud.
Kas sina olid selle rohelise Apriliaga?
http://live.hot.ee/aggregator/postimees/334386
Väike jutt ka siis meist.
selleks korraks kadunud see link
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono Arancio
miilits kirjutas:Ei minul nii head masinat ei ole, mina olin rohelise IZ-49-ga (külgkorviga).
oo...see oli väga vinge vana-kooli-ratas. Kahju, et nyyd kokku jooksis.
miilits kirjutas:Ei minul nii head masinat ei ole, mina olin rohelise IZ-49-ga (külgkorviga).
Vot see oli omaette sensatsioon. Sellist ratast pole aastakümneid näinud(mitte et oleksin mitmeid kümneid elanud)
Arvasin, et roheline aprilia kustut ära, kuna see kolises ja logises hirmsasti
-
mart211 kirjutas:miilits kirjutas:Ei minul nii head masinat ei ole, mina olin rohelise IZ-49-ga (külgkorviga).
Vot see oli omaette sensatsioon. Sellist ratast pole aastakümneid näinud(mitte et oleksin mitmeid kümneid elanud)
Arvasin, et roheline aprilia kustut ära, kuna see kolises ja logises hirmsasti
Ei logisenud ta minu arust midagi.
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Üritus oli meeliülendav jah. Tänud ka minu poolt korraldajatele.
Tekkis küsimu, et miks etv-s ei näidatud laste sõidutamist? Kas põhjuseks oli see, et rikkusime head tava ja ei pannud kiivreid ja kaitsmeid pähe/külge?

-
- Tsikkel: Kawa
Oli tõesti meeliülendav üritus ning see roheline tsikkel koos juhiga, kes teeääres olid, no kohe mitte ei saanud mööda sõita aga õnnelks oli abi juba teel:) Muide, Paide lastekodu sooviks mõnikord ühineda Viljandi lastekodu üritusega, või tuua bussiga lapsi sinna, kus suurem rada või territoorium...seega, kui kellegil on häid mõtteid, siis igati teretulnud!
Re
Oli tore. Mõnus, et rahavas viitsis premiumis kokku saada, seltsis ikka segasem minna.
Käisime kaasaga korra üleval laste elamisi ka kaemas. Meile üllatuseks väga head tingimused, pere-tüüpi rühmad jmt igati kaasaegne värk. Lastekodud on ikka kõvasti arenenud, kuid eks pere puudumist see ei korva. Tean, et mõni kaalus tõsiselt ka tugiperena edaspidi lastekoduga koostööd teha ning need kes selle vastutuse endale võtavad - müts maha.
Laste sõidutamine oli samuti lahe, ise käisin paari suuremaga linna peal sõitmas. Ausalt üteldes ega ma julenud endale taha väiksemaid võtta, pudenevad veel maha... Eks järgmise korrani.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
mart211 kirjutas:Arvasin, et roheline aprilia kustut ära, kuna see kolises ja logises hirmsasti
Ei, Aprilia pidas ilusti vastu vaatamata kolisemisele
Re: Re
Bladyhell kirjutas:Ausalt üteldes ega ma julenud endale taha väiksemaid võtta, pudenevad veel maha...
Paar väiksemat oli minul küll sõidutamiseks ja ei pudenenud nad kuhugi. Hästi-hästi kõvasti hoidsid ümbert kinni ja palusid teist ringi veel:)
Muidugi päris-päris väikseid vist poleks isegi julgenud taga sõidutada.
Sellepärast loodan,et kui Väikemõisa lastekodusse minek siis ÄKKI saan "Milvi" korda ja kindlustatud...aga kõik nõnna lahtine.
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
võib ju mõelda ka sügisel sinna tiiru tegemisest. Kasvatajad ja lapsed küll ootasid, ei julgenud isegi küsida, et kas me sügisel ka tuleme.
Pärast nii mõnigi poiss ohkas südamest ja ütles, et päev oli igati korda läinud.
Tänud muidugi korraldajatele ja ratturitele ning Tartu pundile, kellega oli meeldiv kulgeda Paide.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Nonii!
Sain lõpuks sõbrantsi nii-kaugele, et Ta ürituse meeleolukad pildid üles riputas
Viskan lingi siia sellisel tingimusel, et Te, auväärt kohalkäinud, siia kirjutate, millisel pildil TEID kohata võib. Selline viisakas suareè
Teen siis iseendaga algust. Olen kõige paremini otseprofiilis vaadeldav piltidel nr.: 4 ja 5.
Kipsi! Sul pole ennast vist vaja rohkem esile tuua
http://fotoalbum.ee/photos/helenpelen/sets/489933/
Ja tervitaks ühe korra veel Mehirt`it
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Paide Lastekodusse ...
"Miilits" on esimesel leheküljel viimase rea 1.2. ja 4. pilt, pärast veel kuskil, ma ei oska nii palju enam lugeda- kokkuvõttes IŽ-49 külghaagisega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.