Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Tort kirjutas:Kui Batman poleks helistanud, siis ega ma ei teaks, et selline teema siin on. Veidi vales kohas justkui?
Räägiks laupäevast. Paidesse minek on mööda millist pinda? Tartu mnt asfalt või kõrvalised ilma asfaldita teed? Mul nagunii laupäeval sõitu minek, lööks punti, aga asfalti sõita ei viitsi, tankodroomile ka ei viitsi. Viimati käisime Batmani ja Vihtlaga jägala kandis eelmine laupäev. Ajaliselt võiks juba 10-11 paiku tegutsema hakata.
Tort @ LC4
tegelt võib mingi kruusaraja joonistada küll ju
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Täitsa okei oli. oleks aega rohkem olnud, oleks võinud veelgi edasi kärutada. minu jaoks oli vast pause liiga tihti, nahk läheb märjaks, siis pole hea vahepeal väga maha jahutada.
aga ühesõnaga, teeks veel selliseid üritusi
batman, rehve saad www.reifenversand.com
marti252, sul täitsa maanteerehvid ka ju täitsa hästi püsisid nendega tee peal. tagakohver jäta järgmine kord koju, metsas lendab see sul ükskord küljest ära.
Tafka ei kurda ka eilse päeva üle...oleks edasi jäänud aga kell läks hiliseks ja hommikuste ülestõusmistega on niigi raske juba
Aga jah endal oli all Mefo MFE99 rehv ja pidamise üle ei kurda.
Vedrustus ainult jäi kehvaks enamustes kohtades...või noh pean silmas metsa sihte ja alguses suurepäraseid Maardu kruusateid. Või noh eks oleks hakkama saanud kenasti seal kui oleks aeglasemalt sõitnud aga ei taha grupist maha ka ju jääda
Metsasihtidel need suuremad roikad olid ka vist põhjuseks miks marti252 suunatule kaotas.
Tsipa kõrgem võiks Transalp sellistes oludes olla aga siiski.
Muide mis rand see oli või kus ta tsipa täpsemalt asub?(mälu kehv). Rannas sõit oli fantast minujaoks....nagu väikelaps uue mänguasjaga. Aga eks teinekordki:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Ei ole sellel transalpi kõrgusel häda midagi... egas need vahepealsed enduurokad on võibolla ainult mõne cm jagu kõrgemad - kui sedagi.
Vähe rajumaks offriadiks tuleb ikka amortide preloadi peale keerata ning võuimalusel esiamorti 3-5 astet paksem õli.
Mis puudutab liivas sõitmist siis see on puhtalt oskuste küsimus - tsikkel jääb liivas raskeks siis kui ei osata sellega seal lihtsalt sõita ning juhitakse siklit toore jõuga, mitte oskustega.
Mulle meeldis metsas puude vahel nikerada ning sääsemagnet olla...
<- lagi video transalpist, vot selle jaoks ta tegelt eelkõige mõeldud on
Jah selle itaalia tüübi tegemisi jälginud pikka aega.Transalpi foorumis ta ka tsipa kirjutanud enda reisist.
Aga jah tagavedru on põhja keeratud esivedrud peaks jah üle vaatama ja õli ära vahetama.
Ja liiva sees ma isiklikult enam väga hirmu ei tunne...vaikselt üksinda käidud ja harjutatud ja nüüd ikka on julgust keerata gaasi liivas.
Aga jah Soodla kant meeldib mulle ikkagi rohkem:) Pikad liiva teed,tasasemad metsasihid ja natukene ka muda. Ideaalne koht Transalpile. Aga jah endalgi plaanis pikem reis ette võtta Transalpiga...sest selleks ta tõesti ongi loodud:)
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
Iseenesest võiks järgmiseks korraks olla mingi nv. näiteks lupäeval... teeks juba pikema plaani ja raja gps-i.
Mitu tegelast on mulle juba msn-s ütelnud, et järgmine kord tulevad kindlasti kaasa. See, et eile 8 inimest kokku sai oli isegi üllatus - mina kuulsin üristusest eile lõunal kui piipz mulle helistas
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
Tort kirjutas:Mina olen homme hommikul käpp mingis raadiuses Tallinna ümber!
No mu rada tuli praegu selline, et alustan Männiku tee / Valdeku ristis algavast NesteA24 tanklast ning natuke jääb ka männiku rada peale.
Edasi läheb läbi Kiili jne. Siin screenshot routest:
ja siin track ise (mapsource)
http://www.hot.ee/piipz/lastekoduroute.gdb
madone kirjutas:Iseenesest võiks järgmiseks korraks olla mingi nv. näiteks laupäeval...
tartusse pidid minema ju? aga mine ikka kuid tule läbi paide
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
no "kruus" on suhteline. mapsource ei ütle mulle, kas tegu on kruusa või metsateega, nii et mõlemaid võib tulla. päris muda ja liiva aga ei tohiks praegu tee peale jääda.
tagasitee on ülemine, minek alumine:
ning mõlemad trackid on nüüd jälle sama faili peal, kui kedagi peaks huvitama:
http://www.hot.ee/piipz/lastekoduroute.gdb
Piipz kirjutas:No mu rada tuli praegu selline, et alustan Männiku tee / Valdeku ristis algavast NesteA24 tanklast ning natuke jääb ka männiku rada peale.
Edasi läheb läbi Kiili jne.
Ma arvan, et 95% on sellest kild ja ma veel mõtlen kas ma tahan kolm tundi selles pilves sõita. Aga mis kell minek on juhul kui miski tunne tuleb?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.