Nii, nüüd olen Sebarile küll väääga tänulik info eest! Autoklaasis on mehed, kes teevad peegli korda 10 minutiga (kusjuures pole selleks miniseelikut selgagi vaja panna ) ja väga hea hinnaga
Suured-Suured tänud Sebarile veelkord!
Õnnelik Polecat
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida
Kaotatud registreerimismärk 58KL Täna õhtu poole Tartu linnas. Tõenäoliselt teel Old Indianist kuni Riia 130 (Politseimaja ja Decora vahepeal) maja taha. Kui keegi on juhtumisi sellise numbri leidnud või peaks leidma siis oleks tore kui ta sellest märku annaks mulle 56681559.
Tänud
Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Kaotatud registreerimismärk 58KL Täna õhtu poole Tartu linnas. Tõenäoliselt teel Old Indianist kuni Riia 130 (Politseimaja ja Decora vahepeal) maja taha. Kui keegi on juhtumisi sellise numbri leidnud või peaks leidma siis oleks tore kui ta sellest märku annaks mulle 56681559.
Tänud
tagantjärele tarkus aga, sõiduki numbrile tahaküljele veekindla markeriga tel.nr. sama ka võtme lipikule
Kus juures ise nagu ei tulegi selle peale et number võiks lihtsalt sõites ära kaduda, pole varem sellist jama juhtund, seega jahh ei taipand tel. numbrit taha kirjutada. Eks teine kord olen targem. Panen numbri kõvemini kinni ka kui vaid selle plastik stopperiga ja igaks juhuks markeriga tel. ka taha.
Kuigi ega jahh lootus et keegi seda teemat loeb ja leiab numbri on prax olematu. Käisin ka juba täna ARK-is ja taotlesin uue, igaks juhuks hüppasin ka politseist läbi ja uurisin et mis siis juhtub kui ma praegu ilma sõidan. ARK ju teeb uue nukmbri alles 10 päevaga valmis. Politseist üks lahke näitsik ütles et kui sul ARk-ist mingi paber kaasas et uus number tellitud ja kui ilusti politseionudega rääkida siis ei tehta midagi. Seega sõidan. Ei tahaks nagu selle pärast ratast 10 päevaks seisma jätta.
Tähe tn. lõpus on Autoring, selle kõrval ülevaatuspunkt ja selle kõrval putka, kus tehakse numbrimärke. Mulle tehti seal kohapealt lahkumata uus numbrimärk reg. tunnistuse ette näitamisega. Mine sinna ja saad kohe kätte, ARK kümme päeva on ikka jaburalt pikk aeg.
No näed jälle tagant järgi tarkus Oleks varem teadnud et nii saab oleks kohe läind, nüüd aga sõidan vist ilma numbrita ja ootan ikka ARK-i oma ära, sest selle eest juba makstud ja mis ma pärast kahe numbriga teen.
Mina kaotasin oma numbri kohe esimesel päeval ARK-st koju tulles Sõitmisisu oli nii kõva,et läksin ja tegin kohe uue numbri Leidja helistas küll 3-me päeva pärast aga siis seda enam vaja ei läinud. Sõber kaotas kunagi auto numbri ära,helistati alles nädala pärast mingi Eesti Autoklubist aga siis kah hilja juba oli
Easy Rider & Iron Butt
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tere
Kui keegi nägi täna enne 15:00 maaülikooli juures ühte lolli asfaldit kallistamas siis see olin mina.
See oli vist maailma kõige õnnelikum õnnetus,ilma jäin ainult klaasist mis ees oli,muidu on kõik ok(vigadest õpitakse)
Just enne seda 15min ostsin held nahkpüksid isegi neil polnud kriimu peal,kott mis seljas oli võtis kogu libisemise omale.
Rahval oli kindlasti exstreemne pilt.
Lgp Veikko.
Tähe tn. lõpus on Autoring, selle kõrval ülevaatuspunkt ja selle kõrval putka, kus tehakse numbrimärke. Mulle tehti seal kohapealt lahkumata uus numbrimärk reg. tunnistuse ette näitamisega. Mine sinna ja saad kohe kätte, ARK kümme päeva on ikka jaburalt pikk aeg.
Oli tore, nagu ikka ja vabandan, et peale Mellistet jama kokku keerasin, teinekord enam nii ei tee...(aga ma tõesti nii tahtsin just toda teed pidi minna)
Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Vahva oli jah, aga ehk keegi saab öelda, mitu km trip meil oli.Siis ma teaks arvestada, palju mul bensiini võtab .Anyways, kes ei tea-olin rohelise rattaga.
Hei.
On täna keegi sõitma minemas õhtul nii 18-18.30 ajal? Olen ise 18 tööl, pärast seda oleks valmis kohe startima. Kuhu sõita on täiesti kama, peaasi et tee oleks bikega sõidetav ja kiirus 100 ringi või veidi peale.
teemast käis millalgi läbi mõte, et võiks Kassinurmel grillõhtu teha. Ehk sobiks järgmise nädala sees? pole nüüd nädal koos sõitnud ja isu oleks küll midagi ette võtta. Kas on järgmise nädala suhtes huvitatuid?
....aga võiks ju mõelda.....
kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida
tõesti võiks pundiga väikese grilli teha ja see kassinurme oli ju nii ilus kohta ka...järgmine nädal minule igatahes sobiks ükskõik mis päeval v.a. laupäev, kuna siis on poker run...
Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.