Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Minul laupäeval plaanis seljakotiga sõita ,arvatavasti,päris kindel veel ei ole(seljakott siis)

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Unlegal kirjutas:Kas keegi teab kust rakverest saaks tsiklile rehvi? mõõduga 120/60/ZR17, ei peagi täitsa tuttuus olema, ehk kellegil vedeleb endal mingi kasutatud, kuid sõidetav rehv, mida mulle müüa? Suht kiirkorras oleks tarvis. :wink:
Mul 70-se kõrgusindeksiga aga see jääb vast suureks. Mine uuri sealt rehvitöökojast , mis piimakombinaadi juures asub, neil seal pidavat ikka miskit pakkuda olema.
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:Unlegal kirjutas:Kas keegi teab kust rakverest saaks tsiklile rehvi? mõõduga 120/60/ZR17, ei peagi täitsa tuttuus olema, ehk kellegil vedeleb endal mingi kasutatud, kuid sõidetav rehv, mida mulle müüa? Suht kiirkorras oleks tarvis.
Mul 70-se kõrgusindeksiga aga see jääb vast suureks. Mine uuri sealt rehvitöökojast , mis piimakombinaadi juures asub, neil seal pidavat ikka miskit pakkuda olema.
mul on 300 km sõitnud -1000.- eeku ja võta ära , R 1 le ei sobinud profiil
parandus 120/70 vist ikka
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
maiasmokk kirjutas:ju see vesi ja vile karm ikka oli..teisipäevasest vihma, tolmu rallist ei olnud keegi tänaseks toibunud(va üks suur kroom, mis läikis täiega
)
Mis seal salata, sai endalgi riided ja ratas puhtaks pestud.
Jõudis toibuda küll, eile käulasin ikka ringi aga seda Rakverest vähe kaugemal, polegi old aega pesu peale mõelda, sõiduomadused sellest ei muutu aga lähen praegu pesen puhtaks, paistis paras peletis küll, kui eile ligi läksin
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:maiasmokk kirjutas:ju see vesi ja vile karm ikka oli..teisipäevasest vihma, tolmu rallist ei olnud keegi tänaseks toibunud(va üks suur kroom, mis läikis täiega
)
Mis seal salata, sai endalgi riided ja ratas puhtaks pestud.Jõudis toibuda küll, eile käulasin ikka ringi aga seda Rakverest vähe kaugemal, polegi old aega pesu peale mõelda, sõiduomadused sellest ei muutu aga lähen praegu pesen puhtaks, paistis paras peletis küll, kui eile ligi läksin
ja oled kell 19 00 platsis puhta rattaga???
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
Nii,mina koos seljakotiga, siis homme Sõmeru poolses statoilis,kell 10.00 ja siis Paide poole, kel huvi, tulge kampa!! 11.30 on kogunemine Mäo ristis tanklas ja sealt siis edasi Paide suunas.

-
Teema algataja
Teadmiseks kõigile L-virumaal tiirutajatele, et sellest nädalast on ära pinnatud see teelõik mis viib Kivi-õli`sse kui Tln-Narva trassilt ära keerata. Ehk siis Kabala-Uljaste teelõik. Täna sattusin sinna autoga ja vaatepilt oli masendav. Enne üks siledaima asfaldiga lõik on täielikuks herneste peal sõitmiseks tehtud.
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
ragnar kirjutas:Teadmiseks kõigile L-virumaal tiirutajatele, et sellest nädalast on ära pinnatud see teelõik mis viib Kivi-õli`sse kui Tln-Narva trassilt ära keerata. Ehk siis Kabala-Uljaste teelõik. Täna sattusin sinna autoga ja vaatepilt oli masendav. Enne üks siledaima asfaldiga lõik on täielikuks herneste peal sõitmiseks tehtud.
Teekatte eluea pikendamise eesmärgil oli vajadus see ära pinnata
Raigo kirjutas:ragnar kirjutas:Teadmiseks kõigile L-virumaal tiirutajatele, et sellest nädalast on ära pinnatud see teelõik mis viib Kivi-õli`sse kui Tln-Narva trassilt ära keerata. Ehk siis Kabala-Uljaste teelõik. Täna sattusin sinna autoga ja vaatepilt oli masendav. Enne üks siledaima asfaldiga lõik on täielikuks herneste peal sõitmiseks tehtud.
Teekatte eluea pikendamise eesmärgil oli vajadus see ära pinnata
Seda küll. Lihtsalt hoiatus, et hetkel tasuks seda teelõiku vältida.
-
Elusalt tervelt Paidest tagasi.Väga lahe üritus.Ilm ilus,seltskond tore,mis sa hing veel oskad tahta.

-
Teema algataja
pood
Tere Rakvere, kas oskab keegi öelda, kas teil seal ka tsikli poodi või lammutust on, varem justkui oli? Peale selle ühe, mis politsei vastas peaaegu on? Olen kuskilt kuulnud, et justkui oleks, aga kui viimati käisin, siis ei leidnud.
Re: pood
veikemees kirjutas:Tere Rakvere, kas oskab keegi öelda, kas teil seal ka tsikli poodi või lammutust on, varem justkui oli? Peale selle ühe, mis politsei vastas peaaegu on? Olen kuskilt kuulnud, et justkui oleks, aga kui viimati käisin, siis ei leidnud.
Pollari vastas küll pood olemas kus mingil määral võrri juppe olemas, see küll veidi paremal politsei poolt vaadatuna.
Lammutusest pole küll kuulnud
Re: Aitäh
Kui õhku homme veel rehvil sees tulen põletan statis ära!!!
R6[/quote]
Siis midagi samasugust???
Kui suurt suitsu siis kindlasti kohal....nuusutamas..
ragnar kirjutas:Tundub et Rakvere meestel hakkab igaõhtuste sõitude juurde kujunema juba traditsioon, et lõhutakse tagakumme
. Täna taas leidis üks rehv oma lõpu.
Juhtus jah pahandus. Vaht sisse ja "vaikselt" sajaga Rakverre tagasi. Kahe tunni pärast kui ratta naabrimehe garaaži ajasin, hakkas see vaht sealt august millegipärast välja kippuma.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Nonii härrased, jaanikuu olevat juba käes ja peaks ka midagi välja mõtlema.
Kes läheb annimatsile võiks organiseerida jaba varakult.
Samas arutasin KäraKantsi Olegiga, et võiks teha mingi väliüritus kuskil kenas kohas- Kants orgunnib muusika, dj, külm õlu, grill jms ja meie orgunniks ennast kohale. Ise kujutan ette, et läheks telgiga ja naudiks paar päeva elu. Mõtleme mingeid seltskonnamänge välja nagu Jaanipäeval ikka ja väikesed õlled grilli kõrvale... peaks ainult kuupäev ja koht paika panema. Oleg pakkus Rutjal mere ääres migit kohta (endine mingi sõjaväeosa)
Tere Rakvere, kas oskab keegi öelda, kas teil seal ka tsikli poodi või lammutust on, varem justkui oli? Peale selle ühe, mis politsei vastas peaaegu on? Olen kuskilt kuulnud, et justkui oleks, aga kui viimati käisin, siis ei leidnud.
Narva tänaval Nurga Äri ristis on Velt Motocenteri diiler. Seal saab abi
veikemees kirjutas:Kunagi oli linnast välja sõites ühes hoovis garaazis väike mondikoda ja veidi hiljem ka jalgratta ja tsikli pood, mul oli isegi selle mehe tel. ja visiitkaart, aga kuhu krt on saanud ei tea. Siis oli miski jutt et tteb uue poe, aga kas tegi pole kuulnud
Kui sa mõtled seda mis Tallinna tänaval oli. Tuletõrjedepoost üle tee. Praegu müüakse seal vist muruniidukied. Siis kunagi ammu ma mäletan jah, et seal midagi oli. Vana kuur, seinad igast tsiklite(enamasti vene päritolu) juppe täis. Minu teada kolis see Kondivalu Apteegi taha mingi aeg, aga praegu ei ole sealgi muud kui üks riidepood.
Peale Anome (politsei vastas) ja selle nimetatud Av Motorsi ei ole Rakveres rohkem ilmselt midagi. Kui siis GBF Rägavere teel, võid midagi küsida kuid seal rohkem kummid. Kuluosasid ilmselt mitte. Ise pole oma jalga sinna tõstnud.
numan kirjutas:Nonii härrased, jaanikuu olevat juba käes ja peaks ka midagi välja mõtlema.
Kes läheb annimatsile võiks organiseerida jaba varakult.
Samas arutasin KäraKantsi Olegiga, et võiks teha mingi väliüritus kuskil kenas kohas- Kants orgunnib muusika, dj, külm õlu, grill jms ja meie orgunniks ennast kohale. Ise kujutan ette, et läheks telgiga ja naudiks paar päeva elu. Mõtleme mingeid seltskonnamänge välja nagu Jaanipäeval ikka ja väikesed õlled grilli kõrvale... peaks ainult kuupäev ja koht paika panema. Oleg pakkus Rutjal mere ääres migit kohta (endine mingi sõjaväeosa)
Annimatsi on ju kohustuslik. Punkt. Lahtine ainult stardiaeg.
Jaanipäev... Nigu Numaniga sai ka arutatud, vaja ikka tsivilisatsioonist eemale minna ja vorstijunni kärsatada. Kas asja nii pidulikuks on vaja ajada, et DJ-d ja muud loomad kohal, aga miskit peaks tegema küll. Aeg peaks olema õigest Jaanipäevast muul ajal. Muidu kõigil oma isiklik tuli kuskil põõsa taga ja tsikli peale ei mõelda. Ise pakuks välja pigem pärast õiget aega...
POKER RUN
Kas Rakverest keegi Poker Run-ile. läheb???
Ma mõtlen minna, otsin kaaslasi!
Lauri 5091620
-
26 juunist puhkusel, nii,et siis võiks mingi paaripäevase väljasõidu orgunnida kül,seda enam, et ka õigel jaanikul(23 ja 24), ma ilusti tööl jälle

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.