HONDA VTR 1000 FIRESTORM OMANIKUD!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
HONDA VTR 1000 FIRESTORM OMANIKUD!
Kuna Sai eelmine aasta hankida omale Honda VTR1000 Firestorm Motodepoost ning peale seda on sealt veel kolm vtr-i kaubaks läinud ,siis tekkis huvi,et kas nende ostjad on juba vanad kalad motondudes või siis nagu minagi algajad.Ja ega praeguste ilmadega pole vist erilist sõitu nendega teha saanud?
-
Teema algataja
Re: HONDA VTR 1000 FIRESTORM OMANIKUD!
No miks siis kohe nii!Kas küsida ei tohigi enam? Lihtsalt huvitav ju teada kas on meestel esimene ratas või tulid teise ratta pealt üle jne.Ma ei leia küll põhjust targutamiseks.Kui ei ole midagi konkreetset öelda ,võiks parem postituse tegemata jätta.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ma suutsin Sepa posti poolenisti läbi lugeda.Edasi enam ei suutnud Kuid Sepa postis on tõde - liiga palju on siia tekkinud läbinämmutatud ja SAMADE pealkirjadega teemasid ( CBR1000 vs. R1, R1 vs. Gixxer 1000, Gixxer misiganes vs ZX...või kõik nad koos ühes potis )
Ja siis veel need teemad, et OSTSIN OMALE "SUVALISE PAADI", MIS TE ARVATE SELLEST?Tule taevas appi, kui juba ostsid, siis kas sa müüd selle maha esimese "sa oled lammas, et selle ostsid" posti ilmumisel????Ilmselt mitte?Kuid mida sellistest teemadest arvata muud?Kas oodatakse kiitust?Ilmselt jah!!!Ja kui tuleb ainukenegi mölapost, siis laksust solvutakse.
Ju siis ei oodatud sellist vastust kasutajatelt.Roosades prillides ja mannavahus oodati ikka ainult heakskiitu, et kui ägeda ratta ikka ostsid
-
Teema algataja
Oma arust ei tõstnud ülesse võrdlust rataste kohta.Selle oled Sa Hr.Sepp küll omas peas välja mõelnud.Tahtsid teada mis on point.See on ju teema pealkirjas selgelt kirjas,loe veelkord läbi.Ootasin just vtr-i omavate meeste kommentaare aga mitte targutusi. Samas ei võta ma sõna chopperite ja krossikate teemal,kuna ei tea neist eriti palju. Ja see hellakeste teema ja elus läbiloomise jutt unusta ära.ma ei ole enam selles vanuses. Ja sul Hr.Sepp oleks kasulik õppida oma emotsioone kontrollida. Kui ikka inimene läheb endast välja nii tühise asja pärast siis võib küll aimata et liikluses Sa ka teistega ei arvesta. Proovi veel areneda!
-
Teema algataja
Re: HONDA VTR 1000 FIRESTORM OMANIKUD!
VTR kirjutas:No miks siis kohe nii!Kas küsida ei tohigi enam? Lihtsalt huvitav ju teada kas on meestel esimene ratas või tulid teise ratta pealt üle jne.Ma ei leia küll põhjust targutamiseks.Kui ei ole midagi konkreetset öelda ,võiks parem postituse tegemata jätta.
See teema oleks sulle tõenäoliselt informatiivsemaks kujunenud, kui sa selle "jne." oleksid kohe esimeses postituses lahti kirjutanud. Et, siis nt... milliseid probleeme on neil selle rattaga esinenud... kui, siis mis tuuninguid teinud-mida juurde kruvinud, mida ära võtnud, mis rehve kasutavad jne. Samas kui su ratta soetus jäi eelmisess hooaega, siis oleks võinud oma kogemustest pajatada.
Usun, et ega sepp väga emotsionaalseks ei läinud, lihtsalt kirjeldas väga piltlikult oma seisukohta, mis on täiesti arusaadav- vaadates hiljutisi sellelaatseid teemaarendusi
Re
Nagu erinevates foorumites ikka, on ka selle alateema algatajale kirjutatud vastustest 95% täielik pask. Kaasa arvatud minu postitus Laske VTR vendadel kirjutada.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha FZS1000
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 4 korda
Loodan ,et mu arvamus ja ütlemised ikka sobivad teemasse!?
Arvasin ka heaks selleks hooajaks omale paljukiidetud VTR võtta.
Niipalju kui siit infi suutsin välja otsida võtsin arvesse.Proovimise varianti ei üritanudki otsida,kuna kes ikka oma ratast ilma kripelduseta hinges proovida annab. Seljas kõõlusin ja ümber jalutasin mitukümmend ringi.
Lõpuks tõin koju.
Eelmised rattad siis: Suzu DR,Bandit,mitu TDM-i,Thundercat,Fazer,ei mingit jama,nüüd siis VTR ja olen suisa vihane.Ratas ilus nagu uus,sõidab hästi,kõik on hästi v.a see et pikka maad minu käed välja ei kannata.120km normaalne aga 300-400 päevas tähendab seda et järgmine hommik pulka ei kisu,sest randmed valutavad/mul muidugi vanust ka/. Seega see kõik mis teised arvavad kirjutavad ei pruugi sugugi igaühele sobida.Kahju kohe,tuleb lenksuga või vähemalt kõrgema pulgaga pilliselga ronida.
Ja mina arvasin et võtan seekord ratta pikaks ajaks
Võtke õppust ja ärge küsige millise ratta ma omale ostan!!
Võiks lõpetada selle mõttetu alpimise ja las kirjutavad siin tõesti inimesed kel VTR-ga kogemusi,mõtteid,arvamusi!
Edu kõigile!! Mel
-
Teema algataja
olen isegi natuke mõelnud, aga minu käed kannatavad 1000km n.vahetuse välja. üks lahenduse on midagi sellist:
http://www.motorcycle-road-and-race.co. ... _id=402487
-
Teema algataja
natuke vähem silmatorkavam modifikatsioon on ka midagi sellist:
http://www.motorcycle-road-and-race.co. ... _id=303404
aga muidu - suru põlved paaki ja jääb ka kätele vähem koormust - ühtlasi ka õigem sõiduasend
tervist
selline küsimus et kuskohast ostate sellele rattale varuosi
mul on siduri mansett tuksis laseb õli läbi seal peaks mingi kummi tihend olema ja see oleks vaja ära vahetada
saaks viia ka tartu´depoosse garantii remonti aga kui viljandist juppi normaalse hinnaga kätte saaks siis pole mõtet tsiklit tartuvedada
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
kolp kirjutas:tervist
selline küsimus et kuskohast ostate sellele rattale varuosi
mul on siduri mansett tuksis laseb õli läbi seal peaks mingi kummi tihend olema ja see oleks vaja ära vahetada
saaks viia ka tartu´depoosse garantii remonti aga kui viljandist juppi normaalse hinnaga kätte saaks siis pole mõtet tsiklit tartuvedada
Ma arvan, et see mansett on standard toode, mida võib leida igast suuremast autovaruosa kauplusest.
Võta vana kaasa ja selle mõõtmete järgi küsi uut.
vtr
tuhat vabandust. kirja ebaselguse pärast, kiiruga kritseldasin .
Aga vtr on tundlik rattas et loodan mitte küllili käia .
Kuid rõõmu on kõvast, sport sumpa hääled
.
Ülevaadusel napilt läb,i 90db lubatud ja nii oligi.
Head sõidu ilma kõigile.
Re: vtr esimesed 100km ilma laadimiseta.
TAIM kirjutas:Sain aidast kätte ratta no elevuś suur sõitsin statoili ära enam käima ei lähe pärast tankimist. kurb
aga helistasin mis jama on ja sõber lükkas käima läksin tagsi aga ei saanud korda homme äkki . isu oli ikka suur proovida siis sõitsin garaazi poole seal tuli mõtte et poksi tiim sõidab järel ja sai sõita luua -tartu ilma tuledeta ja täkku igas peatuses . esimene läääne ratas mul see täna sain load kätte ka
. aga väga kapriisne ratttas on tõesti peab ettevaatlik olema ja õppima sõitma käigu vahetused et sidur järsku lahti ei laseks kui nii siis oleks märjaga küllili nii ja naa aga rattas hea igal pöördel podiseb edasi .
kuid algajale mitte just sobib aga kui kõva trenni teha esimesd 3000Km saab hakkama
oleks ikka veel ratta seljas aga pimetaks
läheb ja täkku tiim lahkus et pean ootama
Aidaga oli nati jamasi aga sellest siis kui asju korda ei saa.
Teinekord ära kirjuta üldse või tee seda kaine peaga.
-
Teema algataja
TAIM kirjutas:Sain aidast kätte ratta no elevuś suur sõitsin statoili ära enam käima ei lähe pärast tankimist. kurb
aga helistasin mis jama on ja sõber lükkas käima läksin tagsi aga ei saanud korda homme äkki . isu oli ikka suur proovida siis sõitsin garaazi poole seal tuli mõtte et poksi tiim sõidab järel ja sai sõita luua -tartu ilma tuledeta ja täkku igas peatuses . esimene läääne ratas mul see täna sain load kätte ka
. aga väga kapriisne ratttas on tõesti peab ettevaatlik olema ja õppima sõitma käigu vahetused et sidur järsku lahti ei laseks kui nii siis oleks märjaga küllili nii ja naa aga rattas hea igal pöördel podiseb edasi .
kuid algajale mitte just sobib aga kui kõva trenni teha esimesd 3000Km saab hakkama
Ei osanud ette näha et laadimine puudub, asjad saab kindlasti korda, meie viga.
-
- Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
- Tänatud: 5 korda
Misasja?
-
- Kontakt:
lysty kirjutas:nüüd siis VTR ja olen suisa vihane.Ratas ilus nagu uus,sõidab hästi,kõik on hästi v.a see et pikka maad minu käed välja ei kannata.120km normaalne aga 300-400 päevas tähendab seda et järgmine hommik pulka ei kisu,sest randmed valutavad/mul muidugi vanust ka/. Seega see kõik mis teised arvavad kirjutavad ei pruugi sugugi igaühele sobida.Kahju kohe,tuleb lenksuga või vähemalt kõrgema pulgaga pilliselga ronida.
Võtke õppust ja ärge küsige millise ratta ma omale ostan!!
Edu kõigile!! Mel
Minu kogemus ei ole küll VTR-iga kuid sama asend,või isegi rohkem käte peal.Rattaks oli TL 1000 s.
Sain ratta kätte,õnn suur jne.Tegin paar päeva sõitu ja kuradi kurat parema käe ranne ja vasaku küünarnukk hakkasid piina tegema.Mõlemad kohad vanad "sõjavigastused" kah ja arvasin,et asi selles.Sain siis endale randmekaitsme mis hoiab rannet paigal ja küünarnukile samalaadse.Asi paranes,aga kuramus ei viitsi neid kogu aeg peale toppida.Mõtlesin ka juba ratta müüki panna,aga üks õhtu lehitsesin ajaviiteks manuali ja siis lahvatas.Ratas itaaliast tulnud ja seal makaroniõgija oli amordid nii jäigaks keeranud kui veel saab.Keerasin alustuseks tehase seadesse tagasi ja probleem kadus.Peagi keerasin veel tehase seadest jäigemakski.
Niiet enne kui igast muid asju kiruma hakata tuleks vedrestus enda jaoks paikka keerata.
vtr ühe päevaga olude sunnil 500km
Kella ühe aeg sai ratta selga ja tartu vahel sõitu teha umbes 100km .Õhtul enne 21 paiku tuli plaan tallinna minna, teisele vtr vennale külla ja sinna jääda . Hommikul koos sõitmas käia. kohale jõudes oli teine vend piltiduks joonud ja ei saanud kätte teda enam .
käisin tuttavatel külas ning otsisin puhke paika nii mulle kui ka rattale . Endale oleks koha saanud aga rattale mitte .
Käed läbi kogusin ennast sikupilli statis . Võimlesin ja puhkasin .
otsustasin et hakkan tagasi tulema .
Külm oli sõita kombe varukade õhutus tegi külamaks polnud kilekat ka kaasas.
Lõpuks mäo tanklas leitsin selle ka leevendust pakke kilet ümber kätte mässida lasin .
Lõpuks jõudsin enne 5 hommikul Tartu nati värisedes.
Täna nati valus aga mitte hullu imelik on see et parema käe näppud tuimad, suitsu hommikul häsiti ei hoida tahtnud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.