Kui oled kukkunud.....

Meius87
Tsikkel: Z 1000 ; R1

Lugemata postitus Postitas Meius87 »

Kirjutaks kah sõna sekka, ma pole kül soolo tsikliga rajal käinud aga muidu olen kukkunud küll, pole hullu saab üle. Aga muljetada tahtsin millestki muust, nimelt olen ringraja tsikli korvipoiss, küll ainult ühe hooaja sõitnud ja võistelnud, aga sellegipoolest olen korvit välja kukkunud. See juhtus Leedu rajal, mis on küll huvitav ja kiire kuid ka päris ohtlik. Nimelt sõitsime paarimehe vana rattaga mis peale Kalevi Suursõidul üleelanud avariid ei tahtnud üldse rajal püsida ja ühes kiires paremas kurvis otsustas tsikkel külje ette kiskuda, senikaua kuni olime asfaldil polnud hullu, jõudsin kinni küll hoida, aga nii kui korvi ratas risti murul haakus olin mina sealt korvist kadunud nagu s**t ihust. Tsikli nina põrkas vastu raja äärset piiret, õnneks polnud hullu, kondel [Motobot: õige on "gondel"] natuke katki, mis sai peale trenni kinni needitud, nii et sõit sai sõidetud. Peale kukkumist ei saand aru midagi, lükkasin ratta rajale tagasi ja tuld jälle. Alles peale sõitu andis jalg ja õlg tunda, et miskit pole hea. Et siis mõnel läheb rohkem aega, mõni aga saaks ainult jälle rajale tagasi.
Vana pill sai maha müüdud ja õnneks on uus tsikkel valmimas ja järgmiseks Soome sõiduks peaks stardis tagasi olema.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”