Paide Lastekodusse lapsi sõidutama vol 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamaha Midnight Star XV1900A
- Kontakt:
Hilist õhtutundi!
Sai täna ka teemat Star-Rider Estonia kohtumisel arutatud. Otsus võimalusel osaleda ja toetada. Mina ise olen pühapäeval liikumas lõuna-eestist Tallinna suunal ning Paide jääb täpselt teele. Tahaksin kindlalt jõuda 12-ks kohale Paidesse. Nii, et kui Tartust liikujatele - andke märku, liigume siis koos!
Tervitades,
Aldo
Ride with pride!
-
- Tänatud: 5 korda
adapon kirjutas:Hilist õhtutundi!
Sai täna ka teemat Star-Rider Estonia kohtumisel arutatud. Otsus võimalusel osaleda ja toetada. Mina ise olen pühapäeval liikumas lõuna-eestist Tallinna suunal ning Paide jääb täpselt teele. Tahaksin kindlalt jõuda 12-ks kohale Paidesse. Nii, et kui Tartust liikujatele - andke märku, liigume siis koos!
Tervitades,
Aldo
Üritus toimub laupäeval
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
tuleks ka. Eelmisest aastast meeldivad mälestused.
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
re
Kas saadakse enne lastekodu kokku kuskil ja liigutakse sinna ühiselt või tilgutakse igaltpoolt eraldi 12-ks kohale? Ma pakuks, et võiks pisut enne kuskil tanklas koguneda (nt mäo risti statoilis) ja siis ühiselt kohale sõita.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Re: re
Bladyhell kirjutas:Kas saadakse enne lastekodu kokku kuskil ja liigutakse sinna ühiselt või tilgutakse igaltpoolt eraldi 12-ks kohale? Ma pakuks, et võiks pisut enne kuskil tanklas koguneda (nt mäo risti statoilis) ja siis ühiselt kohale sõita.
Hea mõte, eelmine aasta tulid k6ik erineval ajal. See tekitaks palju v6imsama emotsiooni lastes, kui kõik koos tulevad : ).
Ja Tartukad siis 10 alates kogunemine, ja 10 30 v2ljas6it.Laululava taga suures parklas.
re
Pakuks siis nii, et koguneme selles uues statoilis mäo ristil alates 11.30 ja sõidame ca 11.45 ühiselt lastekodu poole. Ma loodan, et orgunnijad ei pahanda sellise väikese vaheorgunni peale.
Koos ikka uhkem ja mõnusam ka kohale minna.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
arvestades statoili praegust populaarsust ja nädalapäeva, arvan et laupäeval on see tankla korralikult autodest umbes. ja parkla pea olematu seal ju. parem koht kogunemiseks oleks Premiumi tankla mäos. see siis statoilist ca 1 km tartu poole. seal kaks suurt parklat, kus oleks mõnusam koguneda kui statis killustiku peal ukerdada.
Tere kõigile! Kasutan Konsulendi lahkust ja kirjutan täna ise (ma pole veel foorumi kasutajaks registreerunud, aga teen seda õige pea).
Rõõmustasime selle üle, et plaanite koguneda ja koos kohale põristada, lihtsalt ei julgenud esitada sellist nõudmist, kuna tulete üle Eesti eripaigust ja kõigil ikka omad tegemised ka.. tänanme juba ette Teid!!!
Oleme teavitanud meie ürituse toimumisest: KUMA raadiot; Järva Teatajat; Kanal 2-te ja ETV-d. Pöördumise pealkiri "Tsiklimeestel on suur süda!"
Väga täpset infi ei saagi saata, kuna Lastekodu poisid külastavad Teie foorumist aeg- ajalt- nii ei saagi üllatusi teha . Väikestele lastele öeldakse Teie tulekust alles 31.mail- vastasel korral istuvad nad tundide kaupa aknal ja torisevad "kuna nad tulevad". Eelmise aasta kogemus oli selline. Teate isegi, et ootaja aeg on pikk...
Korraldaja A
re - kogunemine
MarekM kirjutas:arvestades statoili praegust populaarsust ja nädalapäeva, arvan et laupäeval on see tankla korralikult autodest umbes. ja parkla pea olematu seal ju. parem koht kogunemiseks oleks Premiumi tankla mäos. see siis statoilist ca 1 km tartu poole. seal kaks suurt parklat, kus oleks mõnusam koguneda kui statis killustiku peal ukerdada.
Aga teeme siis seal Premiumis. Sealt on pisut kehvem startida suure pundiga, kuid see ei ole takistus. Kellaajad siis samad.
Premiumi teeots 58.908436,25.617285 maps.google.com
Kodulehelt ei leidnud, palju neid lapsi seal on? Et kui midagi head/huvitavat/lõbusat kaasa võtta siis mis kogused peaks olema et kõigile jaguks?
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Re: re - kogunemine
Bladyhell kirjutas:Aga teeme siis seal Premiumis. Sealt on pisut kehvem startida suure pundiga, kuid see ei ole takistus. Kellaajad siis samad.
jah, kuid kuna paideni on sealt nii mõnigi kilomeeter, kus siis pundi uuesti kokku saab koguda. arvan, et logistiliselt oleks see lahendus lihtsaim.
RE
veikemees kirjutas:Kas on vaja ja kui on vaja siis võin läbirääkimisi pidada Paide politseiga, et kui koht ja kell kokkulepitud, siis näiteks start Premiumui tanklast 11.45. võiks ju sõita ees patrullauto. Siis ei segaks meie kedagi ja meid ei sega keegi!
Kui arvate, et seda pole vaja, andke teada.
Ma kahjuks ei tea kui paljud seal koguneda plaanivad. Saame vast seekord ise ka hakkama, kuid oleks hea vast politseile mainida, et sõidab suurem hulk tsiklimehi lastekodu juurde. Liiklust selleks kinni panema ei pea vast.
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono Arancio
plaan tulla seljakotiga + sõber oma rattaga
baltroon kirjutas:http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=286800#286800
Millegipärast oli vaja selle jaoks uus teema teha! Aga noh... mida minagi tean
Et siis 10.30 ÜLEMISTE PARKLA!
Eelpool oli see juba mainitud!
RE
Tuletaks siis meelde, et vahepeal sai siin kokku lepitud Mäo ristis Premiumi tankla parklas kogunemine 11.30 paiku ja sealt ühine väljumine lastekodusse 11.45. Et oleks uhkem ja lastel ka toredam vaadata. Premiumi tankla on Sämmi grilli kõrval e. pisut tartu poole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.