õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Ma nagu väga tähelepanelikult ei vaadanud, kas see "emane" oli nö nais-või meessoost, aga suhteliselt rumalalt ronis vahele küll. Ei ole vaja hakata ca 100ga sõitvast ratturite kolonnist ette pressima ja seal vahel vingerdama.
Aga jah, "emane" võis antud juhul ka isase kohta käia Ei ole vaja sellest meeletut poleemikat tekitama hakata.
Sõit oli muhe nagu ikka!
-
Mitte meeletut poleemikat, aga minu ülitundlikku kõrva häirivad sellised väljendid, sest nende väljendite taga on soo-viha, põlgus, vildakad stereotüübid (kui on olemas sirged). Ka kõige machomal mehel on ema. Kas see on ka "emane"? Kas mõni "emane" võib mingi teoga saada "isaseks", näiteks püsti vastu seina lastes?
Ma leidsin hea triki enese jaoks, et mitte vihastuda kaasliiklejate peale. Mõelge kui selgub, et teie arust vääralt käitunud auto roolis on keegi teile armas inimene - "kuradi värdjas - tekitab ohliku olukorra" muutub "oh sa kullake, ikka juhtub". Kas pole? Kui me ei tea, eeldame, et ta pole meie tuttav.
-
Teema algataja
emane
Kuna biloloogiliselt olengi emane, tekitas käimasolev vestlus lihtsalt naerukihinaid... mehed - sõiduoskused, vilumused ega liikluskultuur ei ole sooline iseärasus. Keegi ei ole sündinud rooli. Ilmselgelt viitab suhtumine kehvemad = emased teatud kompleksidele kui mitte halbadele üleelamistele lapsepõlvest. Kuigi jah, tuleb tunnistada, ka ise kirun tihtipeale naissoost autojuhte. Olge mõnusad ja võtke minusugune emane ka teinekord sõitma kaasa
peakski vist selle vestluse tulemusena oma kasutajanime ära muutma
Tere
eile oli jh tore üritus , kahjuks ees sõites ei näinud mis tagapool toimus aga mõnel autojuhil ei mahu hinge mootorratturid ja siis vaja kohe ennast kuidagi tõestada , on ta siis "emane " või "isane "
Olge mõnusad ja võtke minusugune emane ka teinekord sõitma kaasa
Meil on kõik oodatud , nii mees kui nais ratturid.
Peatse kohtumiseni .
tel.56 452 700
Hull poleemika nüüd selle väljendi "emase" pärast, kui oleks kirjutanud: pissu, tüdruk, eit, moor, tibi, blondiin, naine, jne kas siis oleks ka suur kisa lahti läinud.
Asja point pole väljendis, vaid selles et ei ole vaja hakkata tegema manöövreid mis ohustavad kaasliiklejaid.
Seda ka et kas roolis oli meessoost või naissoost siis võin öelda et naine.
Kuna peale Tõdvat kui suurem seltskond ära keeras siis hakkas ta sõitma 80-ga.
Sealt see kirumine tuligi, milleks on vaja teha selliseid käike. Algul pressid hirmsalt mööda kui pärast jääd jalgu töllerdama.
Aga jah muidu oli õhtul lahe.
Piis
-
Teema algataja
peace! kõik on rahul!!
muuseas eile oli mul juhtum kus väike sõiduauto, kaks meessoost (püüan olla väga korrektne ) isikut autos, sõitsid mulle tsikli ette, aeglustasid ja lihtsalt hakkasid oma esiklaasi pesema. mul polnud visiiri ka ees alguses - kõik tuli näkku.. panin klaasi ette, kuid endiselt jätkas pesemist.. vähemalt 7 korda lasi, ise vaatas peeglist, et kas sai piisavalt juba!
kohutav õelus!!!!!! "isased!!"
sõisin hiljem kõrvale ja näitasin "näpuga", sellepeale lasi akna alla, tõmbas tee äärde ja karjus - politsei, jääge seisma. jätkasin sõitmist... sinna see jäi. kahju, et ma nr ei näinud, oleks 110 helistanud ja libapolitsenike kohta avalduse teinud v vähemasti selliselt käituvate politseinike kohta! (vaevalt et tegelikult politseinikega tegemist oli).
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Machowoman kirjutas:peace! kõik on rahul!!
muuseas eile oli mul juhtum kus väike sõiduauto, kaks meessoost (püüan olla väga korrektne) isikut autos, sõitsid mulle tsikli ette, aeglustasid ja lihtsalt hakkasid oma esiklaasi pesema. mul polnud visiiri ka ees alguses - kõik tuli näkku.. panin klaasi ette, kuid endiselt jätkas pesemist.. vähemalt 7 korda lasi, ise vaatas peeglist, et kas sai piisavalt juba!
kohutav õelus!!!!!! "isased!!"
sõisin hiljem kõrvale ja näitasin "näpuga", sellepeale lasi akna alla, tõmbas tee äärde ja karjus - politsei, jääge seisma. jätkasin sõitmist... sinna see jäi. kahju, et ma nr ei näinud, oleks 110 helistanud ja libapolitsenike kohta avalduse teinud v vähemasti selliselt käituvate politseinike kohta! (vaevalt et tegelikult politseinikega tegemist oli).
vabandust väikse OT pärast aga sa pole ainus kel selline asi juhtunud, alles paar päeva tagasi tehti mulle samamoodi Pärnu mnt-l järvelt linna poole liikudes, kahjuks ei vaadanud nr-i ka ning politseid ei hakatud karjuma..õelus valitseb ju ikka eestlaste seas ( kahjuks veel ).
Natuke ka teemasse siis endal plaan teha umbes veerand 8ast väike tiir kesklinna ja pirita suunal, stardin umbes sel ajal hiiult Streetmoto eest, kel huvi võib ju ühineda valge vana Suzu GSXF
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono Arancio
väike huvi on. Mis suund ja kaugus mõttes on?
-
et ala Haapsalu ots? On sinna 100 umbes vist.
19 on mulle phmtl ok.
-
Lähtekoht: 19.00 TTÜ parkla Nõmme mäe all
Sihtkoht: Haapsalu
Kas on tegijaid?