Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.
Teema on päris pikaks veninud - meenutab juba selle mehe tegevust, kes hispaanias tuuleveskitega kakles
Eks igaüks peab natuke ka enda sisse vaatama, ei ole nii et keelame kõik ära - las ma joon ennast rihmaks ja teen mis tahan. Kui on avalik koht, siis iga normaalne inimene arvestab sellega. Kui on privaatsem üritus, siis sealt ikka naljalt klippe telesse ei rebita, ilma et keegi küsiks. Pilte ju tehakse, video "kämm" on ka mõnel peos ja need jäävadki sellesse ringkonda ja pole hullu midagi. Ei olegi vist võimalikki ettekirjutisi teha, mida teles näidatakse. Kõigele lisaks on veel see tendents, et kes aru ei taha saada, see ei saa aru ka siis, kui motomehed lillekestega aasal ringi keksiksid, et nood on ka inimesed ja kes saab aru, see saab aru niikuinii. Üsna tihti on teles ka selline "augu koht", mis vajab täitmist, kui mingi plaanitud klipp ei jõua kohale või valmis ja siis "topitakse" see kenasti täis (võibolla) lõpuni töötlemata klipiga, kuhu juhtub vahest rohkem sisse, kui eetiliselt päris ilus oleks. Pakkuge meediale halbade klippide kõrvale ka head materjali ja ma olen täiesti kindel, et olulisel hetkel valitakse näitamiseks just see parem materjal ja viletsaga tehakse "cut off"
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.