Motoürituste kajastamine ajakirjanduses. → Maine ei ole enam AMMU oluline!
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Maine ei ole enam AMMU oluline!
Kiire küsimus!
Miks on kõigile järsku see hoomamatu maine nii eluliselt oluline?
Eeldan, et vastused tulevad stiilis a`la , sest ma olen tsiklimees ja mulle ei meeldi kui mind teiste baikerinokatsite, rullnokatsite, rollerinokatsite ja muu pasaga ühte surutakse.
Tore! Mulle ka ei meeldi. Aga mingisugust olematut mainet ma kusagile väga tormama kah ei päästa. Kui kellelegi meeldib arvata minust, mind tundmata, halba vaid eeldusel, et oman tsiklit, no andku minna, tema on madalalaubaline.
Sõber mul küsis selle maine teema kohta paar päeva tagasi asjalikult: No aga ütle milline on pensionäride maine Eestis? Või kontoritööliste maine. Või tippjuhtide maine. Ja nii edasi. Selge on see, et igast eluvaldkonnast liigub tsikliga keegi ringi.
Ma teen omapoolse järelduse siinsete Biker.ee foorumi tekstide põhjal: Kõik Biker.ee foorumis kribajad on düsgraafid!
Pihelgas. Ma saan ilmselt Su probleemist aru, raske on korraldada midagi normaalset, kui iga Tsiklimeeste üritus liigitatakse kajastava pressi kohaselt Maast Viinalakkujate Ürituseks. Paraku püüad Sa tühja tuult väljal, esitades säärase üleskutse siin foorumis. Valdavas enamuses tormab siin iga-ma-ei-tea-mitmes kirjutaja koheselt tsiklimeeste mainet päästma, kui selleks võimalus antakse. Ehk siis siit võid tsiklimeeste maine politseinikke ja abi-politseinikke värvata!
Võibolla oleks lihtsam ajakirjanduse puhul uurida, kes on valesti kajastava või siis kõiki ühte patta suruva tüki autor ja vestelda nendega mingis võimalikus kontekstis või siis nagu arukamad on juba soovitanud, tõmmata nad endaga ühte paati. Kindlasti on Hälvik ajakirjanikke vähem ja lihtsam tuvastada, kui Hälvik mootorrattureid. Aga üks võimalus on veel! Ma laenan Sulle oma illegaalse kaheraudse kärbiku ja Sa võid nad kõik maha lasta! Kõik noh!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.