Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.
-
Painteddeath kirjutas:Päris huvitav teema. Olen ammu mõelnud kuna sellest juttu tehakse.
Raske on hakata keelama või piirama ajakirjanikke, mingi tee leiavad nad nii või naa kuidas seda kajastada, kui see on kajastamist väärt.See liigitamis mõte meeldib mulle ka. Nõme on ju kui ühe motomehe tegu iseloomustab kõikde motomeeste imidzit. Võib ka selline situatsioon vabalt olla, et saadan cw ära ja siis selgub , et ma ei saanud sellepärast tööd, et mul kirjas hobides ,et sõidan tsikliga ja just eilses lehes oli kus tsiklimees laaberdas ja mida kõike veel ei teinud. Tavainimene mõtleb kohe, et krt, nagunii samasugune. See oli lihtsalt üks näide ja tean , et üldjuhul selliseid asju ei juhtu, aga mõte loeb.
Muidugi ei saa asja liiga peeneks ajada, muidu ei saa lugeja enam millestki aru, aga mingi kerge liigitamine siiski võiks olla, eriti kui asi puudutab klubisid jms.
Nii palju , kui mina olen tsikli üritustel käinud ja neid ei ole vaid kaks, siis valdav enamus(muidugi mitte alati) on praktiliselt rullnokad. Raske seda öelda, aga nii ju on. Segi peaga vaja istuda ratta selga ja näidata kui maru alfaisane ta on ja igast muud kammajaad teha. Samas jällegi võiks selle välja vabandada, et sellised üritused ongi selleks, et saaks end välja elada. Eks see ole igaühe enda arvamus ja inimene ise teab mismoodi ta käitub mõnes kohas.
Ajakirjandust ei tule mitte piirata ja ära keelata vaid vastupidi - tuleb neid asjale lähemale tuua.
Liigitamine ei toimi, keskmine inimene (me räägime inimmass jagatud inimeste arvuga selles) ei tea midagi, ei saa millestki aru ega mäleta midagi, mida talle räägiti. Saati siis mingeid finesse seletada, et näed see on baik ja see teine ei ole.
Üritused, ka võistlused, on selleks, et samahuvilised inimesed pühitseks samahuvilisust. Joomine ja nõmetsemine ei ole väljaelamine vaid joomine ja nõmetsemine. Väljaelamiseks (veider sõna üldse. kas seda on vaja sisseelamise tasakaalustamiseks?) on ainuvõimalik võistelda objektiivse suuruse vastu - ringiaeg, mäe kõrgus, kallak vms. Sealt tõuseb fenomen kus erinevaid saavutusi saab objektiivselt nii kaaslastega kui vaenlastega võrrelda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.