Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.

Jaansi

Lugemata postitus Postitas Jaansi »

Mari Öö kirjutas:

Jaansi, kuidas sa seda teha mõtled? nagu ma ütlesin, ei ole kellelgi õigust ajakirjanikule öelda, kuidas ta kirjutama peab. ja pealkirja, muide, paneb sageli toimetaja ja trükipressis lähtuvalt mitte motomeeste päritolust, vaid kujunduse võimaldatud ruumist.

teiseks, juba bikeri motomehi (miks mehi?!) on siin registreritud üle kümne tuhande. ei ole nii, et kui kümme bikerlast midagi teeb, võib pealkiri rääkida kümne tuhande eest. alles siin oli jama, kui üks bikeri motomees rääkis teles bikeri foorumi sildi all, kuidas tema sellesse taksosse ei istu, mida neeger juhib, ja ülejäänud tuhanded bikerlased end sellega kuidagi seostada ei tahtnud.

Minu mõte asja juures oli see, et migit ütitust ei korralda või puuotsa ei sõda mingi müstiline "motomees" (ja ma ei tea miks ajakirjanduses kirjutatakse motomeestest mitte naistest lastest vktm:)) vaid mingi täiesti konkreetne isik.
Kuna motorattal kulgejaid on palju siis on vale ühe kahe inimese käitumise pärast teha järeldusi kõigi suhtes kes on omale mootorratta soetanud.
Paraku on meie ajakijandusel just selline komme, et kui nähakse ühte hälvikut tsikli seljas siis arvatakse, et kõik tsiklimehed on hälvikud. No pole ju teps mitte.
Küsimus oli siis üldsuse sh ka ajakirjanike arusaamises mootoratastest ja nendega sõitmisest.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”