Õnnetused mootorratastega
mina annaks sellele G4S mehele medali. tubli töö või midagi sinnapoole.
elan ise samuti nõmme. metsa tänaval lõuna ning sambla vahel ning need korrad kui ilma kiivriteta rollerimehed "pimedat panevad" üle ristmike on väga sage nähtus.
ise olen peaaegu pikali jooksnud rollumehe kes pinistas tund aega järjest edasi tagasi põhjagaasiga mööda tänavat. vastuseks tuli, et teen mis tahan ja see on avalik tänav. kui järgmine kord ta mulle parema käe reegliga teed ei andnud, oli küll suhteliselt kiire kasvõi võssa sõitma.
samuti kui rollerihundid võtavad ristmike kurve nagu suured rekkad laia kaarega läbi vastassuuna ning seetõttu sulle täiega kümnesse sõidavad on samuti pea iganädalane teema.
vanemaid lihtsalt ei koti - peaasi, et saab rolleri, sest naabripoisil on juba ammu. neid, kes ka elementaarseid liikluseeskirju ka reaalselt oma võsukeste käest kontrollivad, on vast iga kümnes. vanemad hakkavad siis karjuma kui nende kallis laps on ennast ribadeks sõitnud. ja reeglina selle pihta, kes süüdi pole. ja see on kõik suhtumise "mis see maja ees tänaval sõitmine ikka teeb". aga majaesisest saab mingi maa pärast ka ristmik ja teine tänav jne.