"Piksepini karikas koos hooaega lõpetava AFTERPARTYga"
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 507
- Tsikkel: Sherco 300SEF-R
- Kontakt:
"Piksepini karikas koos hooaega lõpetava AFTERPARTYga"
Lgp Kestvalt sõitjad!
Hooaja viimane Piksepini kestvussõit toimub 17.mail, sedapuhku endiselt Võrumaal ent nüüd Ruusmäel (marsruut: Võru-Haanja-Ruusmäe), et oleks hea otse kõrvalasuvasse Rogosi mõisa sauna ja afterpartyle tormata.
Sõit on nagu ikka üllatusterohke ning Afterparty seda enam...
Täpsem info: www.piksepini.ee; www.missotsk.ee; urmas@piksepini ja tel. 52 77 604
-
- Kontakt:
lärm kirjutas:Kõik keskenduvad Laup. kärnatamiseks .
![]()
Pühap .oli küll palju trenni tegijaid kukemetsas peal.
Missomoto tuled ka ikka onju.,rada tuleb lahedalt mägine.
Loodan ikka tulla jah kui oma tsiklipoe valmis saame, järgm teisipäev läheb suuremat sorti avamiseks.
Kõik lõuna-eestlased olete oodatud "Plekatsi Motokuuri" Võrus, Räpina mnt 14 al 6.maist (loodetavasti)
-
- Kontakt:
Tere raffas!
Kutsun üles broneerima!
Rada tulem ilmale kohane - järjest raskemaks läheb Piksepini karikale kohase muda hankimine aga loodame et ilmataat toetab eelnevalt vihmaga.
Ka sisemajutuse soovijad bronnige samale arve kaudu kohad ära - on veel vabu kohti...
NB!Broneerida saab ainult minu kaudu mitte otse mõisast!!!
Õdagut missomoto. Sain ülekande tehtud. Kui um siis , kas rada tule vingemp viil kui oll.
Jõudu sulle, kohtume siis laup.
Ja kes tulevad palun registreerige ennast , ma ei väsi kordamast.
Korraldajal on palju lihtsam, kui on osalejate arv teada. No vähemalt enamuse arv. Kõik, oleks liiast tahetud.
Olge siis kõik kõvad, laup. näeme
-
- Kontakt:
mkk2002 kirjutas:Õdagut missomoto. Sain ülekande tehtud. Kui um siis , kas rada tule vingemp viil kui oll.
![]()
Jõudu sulle, kohtume siis laup.
Ja kes tulevad palun registreerige ennast , ma ei väsi kordamast.
Korraldajal on palju lihtsam, kui on osalejate arv teada. No vähemalt enamuse arv. Kõik, oleks liiast tahetud.
Olge siis kõik kõvad, laup. näeme![]()
Rada selgi korral looduslik. Ilm mängib vingerpussi ja ei anna vett ning rada on iga päevaga kuivemaks muutumas. Üldiselt on rada kuival põllul ja metsa all. On mõni kraaviületus, mäeperved, augud, palgid jne. Väga pikk ka seekord ei ole.
Nägudeni
-
- Kontakt:
Hei!
Uusim info:
Taevaisa hakkas lõpuks vett andma - teie rõõmuks.
Sauna saab peale sõitu al 14:00 ja see kõigile sõitjatele tasuta.
Arvestage sellega, et kuna rada läheb üle tee, siis transpordivahendiga saab vahepeal välja ca 14:15 - 14:30.
Võimalik telkimine mõisa kõrval 50eek/inimene s.o. hommikusöögiga.
Veel võimalik saada sisemajutust (3-sed ja 4-ne tuba)
Õhtul saab mõisas süüa juua ja "tantsuks" mängib rockibänd "Legal Immigrants"
Laupäeval teeviidad alates Ruusmäest.
-
- Tsikkel: Kawa
Tallinnast tahavad 2 asjaarmastajat Piksepinile minna. Lisaks on 1 tsiklikoht haagises ning mitu autos üle ja kütuserahas puudujääk. Seega otsitakse tsikli transamise vajadusega maksejõulist kaaslast.
Ärasõit R õhtul, prii ööbimine Võrus olemas.
Täitsa normaalsed mehed, peaks mainima.
Soovija saab kontakti läbi minu ES või tel 5108458
-
- Kontakt:
Hei
Rada nüüd siis valmis. Mudaga on lood kehvad - vähemalt tänase seisuga.
Raja pikkus 2,2km - suht lühike.
Valdavalt metsaalused augud, künkad, perved - veidi nokitsemist. Põllul mõned poognad, vähe pehmemat maad ka natuke, kraaviületus jm sellist nipet näpet.
Aga eks tulõ kae perrä!
Tegin ka mõned pildid maastikust aga ei hakka siin öösel enam neid üles panema.
Homseni kärnatajad!
kuna tulemusi saab näha?
Rada täitsa meeldis, piigist tundsin puudust.
Ise olin see mees, kes rajapeal suitsukatet teki koguaeg.
-
- Kontakt:
Tere kärnatajad!
Tänan teid kõiki kes te kohale tulite ja aitasite päeva ning õhtut sisustada!
Tänan ka kõiki neid kes sel hooajal kõigil kolmel Piksepini sõidul käisid!
Tulemused nüüd üleval: http://tsiklipood.piksepini.ee/?page=5&keel=est
Kohtumisteni Piksepini karikasarjal alates oktoobrist. Koos teiega saame ainult paremaks minna
Jälgige reklaami www.piksepini.ee
Soolode pildid:
http://picasaweb.google.co.uk/siimehasalu/Piksepini
Kuigi sõita ei saand ise, oli tore üritus.
Korraldajatele jõudu järgmiseks korraks!
Hullult läks rada peale.Hr.Peegel võtsin seda,kui oma 30 juubeli kingitust:D ,sest rada oli minu jaoks SUPER.-ületas kõik ootused.Olin hommikul kahe vahel ,kas tulla või mitte kuna ,aga taheti joyride teenust kasutada,siis otsustasin tulla ja ka võistelda.
Sorry ühe sõitja ees (kes ka kurja häält tegi)kellele natuke boxi juures tankimisel ette jäin ,sest boxi sisse söit oli järsu sisse keeramisega ja ei saanud sissesöidule pihta .
Kuna sai stardi maks makstud ja ka registreeritud,siis oleks tore ja huvitav ,kui saaks enda ja ka teiste meeste (kes litsentsiga) tulemuste ja ringide arvu teada,sest egas palju erinevust ju pole esiotsa meestega (litsentsita),kunas niipalju kui harjutame ,sõidame koos esiotsa pundiga,minul aga litsents puhtalt mäkketöusu pärast.-see selleks.
Kokkuvöttes minu jaoks üks omalaadsemaid
radu sel aastal....ja muljed ülimalt positiivsed.
Kohtumiseni sügisel ,kus ka KK 2008 meeskondlikud etapid nii Rannus ,kui ka Kukemetsas.
Tervitustega ja edu soovides Lärm
-
- Kontakt:
lärm kirjutas:Hullult läks rada peale.Hr.Peegel võtsin seda,kui oma 30 juubeli kingitust:D ,sest rada oli minu jaoks SUPER.-ületas kõik ootused.Olin hommikul kahe vahel ,kas tulla või mitte kuna ,aga taheti joyride teenust kasutada,siis otsustasin tulla ja ka võistelda.
Sorry ühe sõitja ees (kes ka kurja häält tegi)kellele natuke boxi juures tankimisel ette jäin ,sest boxi sisse söit oli järsu sisse keeramisega ja ei saanud sissesöidule pihta .
Kuna sai stardi maks makstud ja ka registreeritud,siis oleks tore ja huvitav ,kui saaks enda ja ka teiste meeste (kes litsentsiga) tulemuste ja ringide arvu teada,sest egas palju erinevust ju pole esiotsa meestega (litsentsita),kunas niipalju kui harjutame ,sõidame koos esiotsa pundiga,minul aga litsents puhtalt mäkketöusu pärast.-see selleks.
Kokkuvöttes minu jaoks üks omalaadsemaid
radu sel aastal....ja muljed ülimalt positiivsed.
Kohtumiseni sügisel ,kus ka KK 2008 meeskondlikud etapid nii Rannus ,kui ka Kukemetsas.
Tervitustega ja edu soovides Lärm
Olid üldjärjestuse 1. ja 30 ringi. Ei pannud sind ja ... protokolli EMF-i karistusvajaduse pärast. Ei tahtnud sulle tühjast tüli tekitada. Ex sügisel üritame ses suhtes ka mingi lahenduse leida.
tänud-huvitaski just ringide arv .
(egas Lärmi nimelist kusagil litsentsi meeste hulgas pole ),aga nagu olen öelnud varemgi ,et enne loobun litsentsist kui sellistest üritustest ja radadest nagu eile ,sest näiteks Saku rada oli sel aastal täielik "pask " ja igavuse tipp ,selle körval mis toimus Ruusmäel.Aga osavötjate arv oli Sakus rekord see tähendab ,et maitse üle ei vaielda...
Edu
Jõudsin ainult ATV'de sõidust pilte teha, panin üles. http://www.album.ee/album/30025777/50109384
Kawasaki Ninja 636 2002a
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.