Õnnetused mootorratastega
-
kais kirjutas:Nonii! Minu tänava nurgal panid kaks noort minikrossikaga G4S Focusele ette. Üks poiss lendas vastu posti, kiiver lendas peast jne. Väga raskes seisus. Teisel lahtine reieluumurd. Poisid kahekesi tsiklil, ei lasknud paremalt tulnud autot läbi jne.
Millal vanematel küll mõistus pähe tuleb ja lastele neid taparelvi ei osta??? Minikrossikaga ei tohi peale krossiradade kusagil sõita (pole tulesid jne).
Või vähemasti, et lastele õpetatakse näiteks paremakäereegel ja lihtsamad liikluseeskirjad selgeks.Loodetavasti saavad juuniorid terveks. Ja said valusa, kuid vajaliku õppetunni. Ja vanemad enda õppetunni.
Ma nägin neid poisse alatihti selle hiina krossikaga nii sõiduteel kui kõnniteedel täistuuridel ringi kihutamas.
Korra isegi silmasin neid ilma kiivriteta Vabaduse puisteel autodevahel põristamas.
Juba siis ma kartsin, et varsti nad mingisse jamasse satuvad. Krt kas nende vanemad siis tõesti ei teadnud, millega nende lapsed tegelevad või on neil täiesti suva, mis poiss teeb? Siin Nõmme vahel on neid noori kamikadzesid suisa hulgi. Loodan, et nad antud õnnetusest kuulevad ja sellest õpivad, et võimalikult vähe ilma igasuguste LE teadmistega noori õnnetustesse satuks.