Tervisekontroll?
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Minul oli näiteks vastupidi- läksin silmaarsti juurde ütlesin et ma ei näe korralikult, nemad väitsid, et mul nii väike miinus, et see ei tohiks nii mõjuda, pandi silmalihaseid lõdvestavaid silmatilku tunnipärast nägin 100% järgmine kontroll jälle kerge miinus, niimoodi vaheldumisi. Kõik oleneb sellest kui väsinud su silmad on, lõpuks sain A,B load ilma prillideta, kuigi A1 lubadel olid prillid märgitud. Kõige lihtsam on see kui lähed ja paned korraliku silmaarsti juures aja kinni ja lased kontrollida, saad õige tulemuse, kontrollitakse nii aparaadiga kui ka vanal heal viisil. Hiljem kirjutab sulle arst tõendi kas on vaja prille või ei ole ja lähed uuesti tervisekontrolli, siis seal enam silmi ei kontrollita.
EDU!
NB kui tervisetõendi teed A-kat taotlemiseks ja varasemast on B kat olemas siis veendu et tõendil oleks märgitud mõlemad kategooriad, minul näiteks oli see jama et A kat oli enne B kati olemas ja kui uue tervisetõendiga ARKI läksin oli arst sinna ainult B kirjutanud, ARK ei tahtnud mulle enam A kati lubadele panna, pidin minema ja laskma arstil vea parandada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.