Moto-Survival 2008 Kes läheb ?
Moderaator: Moded
Tase, TÕSISELT tase üritus. Ja soovitan soojalt ka neile, kes enda sõidukogemust piisavaks peavad. Ise 10 aastat vahelduva eduga sõitnud ja avastasin asju, mida ma tuimalt 10 aastat järjest valesti olen teinud
Järgmistele minejatele: ennem Palivere päris pikalt 30-piirangut nii et arvestage ajaplaneerimisel! Võimalik muidugi et selleks ajaks maha võetud, aga tasub üle kontrollida.
Ja väike vihje: kui just kaalust alla ei plaani võtta ärge üritage instruktorite nina all tagarattal või ilma kiivrita sõita
Korraldajatele ülimad tänud!!!
-
- Kontakt:
Kaur kirjutas:Kaugele sa Tallinnas ilma sidurita pidid jõudma?
Igal juhul oli tore ja kasulik nädalavahetus. Nüüd kindlam tunne lenksus kui varem. Ja korraldajatele samuti tänud, igati korralik üritus. Kõik sujus ja instruktorid olid väga abivalmid ja sõbralikud. Seltskond oli samuti tore!
Õnneks üks sõber elab kohe vabaka lõpus, niiet kaugele mitte. Jätsin tema hoovi ratta, täna lähen uut heeblit paigaldama. Aga sellegipoolest vedas, et tulin Fra Mare juurest kordagi peatumata ära, igal pool foorid klappisid. Lõppkokkuvõttes päris õnnetu päev ikke polnd
-
- Tsikkel: Honda Shadow 750 Aero
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
teejooksik kirjutas:Küsin igaks juhuks uuesti, et kas keegi 10-11 mai survivalil tehtud pilte jagada ei tahaks? Endal jäi kaamera suure ähmiga koju ja nüüd olen pilditu
Koolitaja Andrus klõpsis pilte äkki peaks nendega ühendust võtma et kuhu nad need pildid ülesse riputavad ja kas üldse riputavad ja ehk saaks neid kuidagi.
kair kirjutas:Koolitusele 17/18 Saaremaalt.
Kas siitpooltkandist keegi veel minemas?Ilmaprognoos on esialgu küll kõike muud kui meeldiv...
raske õppustel - kerge lahingus. kogemus ütleb, et +30ga ei ole seda koolitust ka teps mitte väga mõnus teha
ma isegi ootaks märga pinda, sest just see teeb väga araks päris liikluses.
radowitz kirjutas:kair kirjutas:Koolitusele 17/18 Saaremaalt.
Kas siitpooltkandist keegi veel minemas?Ilmaprognoos on esialgu küll kõike muud kui meeldiv...
raske õppustel - kerge lahingus. kogemus ütleb, et +30ga ei ole seda koolitust ka teps mitte väga mõnus teha
ma isegi ootaks märga pinda, sest just see teeb väga araks päris liikluses.
Õppuse koha pealt pole jah probleemi. Märga asfalti pelgan isegi.
Pigem teeb ilm murelikuks kohalesõidu pärast, kui hakata laupäeva hommikul enne kella kuute prognoositud +2 kraadi ja vihmasajuga Saaremaalt liikuma - siis ilma vihkamkombeta lääb see olukord ilmselt minusuguse külmavarese jaoks väääääga jahedaks. Õppuste alguseks ei pruugi koolnukangestus veel mööduda.
Kaaluda tuleb vist varasemat kohalesõitu.
-
- Tsikkel: Yamaha FZS600 -03
mux2hot kirjutas:korben kirjutas:Ise ka minemas 17.05 algavale koolitusele, teeme ühise sõidu sinna?
Kohtume kell 7.30 Laagri Statoilis?
Kes tahab saab ratast tankida, kes tahab saab ennast tankida ja jõuab ilma suurema tormamiseta õigeks ajaks kohale.
Kuna Haapsalu mnt on pikk teetööde lõik, siis plaanivad kolm osalejat minna mööda vana Haapsalu maanteed (läbi Keila). Selleks oleks mõnus koguneda 7:30 hoopis Haabersti Statoilis. Madlike, Korben, Mux2hot, kas Haabersti sobiks ka teile või kohtume "juhuslikult" ca 7:45 Keila Statoilist mööda sõites?
Kalle
5114132
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
Kallev kirjutas:Kuna Haapsalu mnt on pikk teetööde lõik, siis plaanivad kolm osalejat minna mööda vana Haapsalu maanteed (läbi Keila). Selleks oleks mõnus koguneda 7:30 hoopis Haabersti Statoilis. Madlike, Korben, Mux2hot, kas Haabersti sobiks ka teile või kohtume "juhuslikult" ca 7:45 Keila Statoilist mööda sõites?
Kalle
5114132
Teetöödest sõidaks parema meelega ümber ja olen kell 7.45 Keila Statoilis.
mux2hot kirjutas:Kallev kirjutas:Kuna Haapsalu mnt on pikk teetööde lõik, siis plaanivad kolm osalejat minna mööda vana Haapsalu maanteed (läbi Keila). Selleks oleks mõnus koguneda 7:30 hoopis Haabersti Statoilis. Madlike, Korben, Mux2hot, kas Haabersti sobiks ka teile või kohtume "juhuslikult" ca 7:45 Keila Statoilist mööda sõites? :)
Kalle
5114132Teetöödest sõidaks parema meelega ümber ja olen kell 7.45 Keila Statoilis.
Ootan minagi siis parem 7.45 Keila Statoilis
-
Teema algataja - Postitusi: 1193
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
-
- Tsikkel: Honda Shadow 750 Aero
17/18 kursus kah lõppenud.
Emotsioon äärmiselt positivne.
Au ja kiitus koolitajatele!
Ilm oli kah armuline - nii et ei pidanud platsil ega kohale sõites läbi vettima või päikselõõsas küpsema.
Ilmselt läheb üritus minu poolt ka järgmisel aastal kordamisele, kui vähegi võimalik - olgem ausad - õppida on veel vääga palju.
P.S. Kes klõpsis pilte - oleks eriti hää, kui saaks miski lingi siia foorumisse lisada.
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
mux2hot kirjutas:Katsun nädala jooksul 500 pildi hulgast prahi välja sorteerida ja ülejäänud netti üles riputada.
Mõningane valik pilte toimunust http://pilt.delfi.ee/album/70761/
üks link 17-18 nädalavahetusest veel. kahju, et ühte seltskonda 2 fotokat sattus ja teistesse ei ühtegi...
http://nagi.ee/photos/sadeyes/sets/95103/886406/
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Re: Moto-Survival 2008 Kes läheb ?
5.07 - Tallinnast minejad - kes tahab ühineda? Eelistaks vana Haapsalu maanteed. Madallennust osa ei võta..
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Vapsik kirjutas:5.07 - Tallinnast minejad - kes tahab ühineda? Eelistaks vana Haapsalu maanteed. Madallennust osa ei võta..
täitsa sobib. siis peaks hiljemalt kaheksa (parem 7.45) kuskil kokku saama, et rahulikult minna. tuleme pelgulinnast. teeks äkki laagri statoilis mingi kell?
Joel
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Vapsik kirjutas:vana Haapsalu maanteed
pelgust - laagri - keila kas sellel on mingi sügavam mõte...? Aga muidu tore et kedagi ikka leidub. Ja 7.45 kindlasti. Rahulikult
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Vapsik kirjutas:Vapsik kirjutas:vana Haapsalu maanteed
pelgust - laagri - keila
kas sellel on mingi sügavam mõte...? Aga muidu tore et kedagi ikka leidub. Ja 7.45 kindlasti. Rahulikult
ma panin siukse "keskmise" koha. ei tea ju kust kandist tuled... isiklikult minule sobiks kõige paremini haabersti ristist keila poole. kus kandis ise pesitsed? siis saaks efektiivsema pildi kokku panna. teeme siis ka 7,45. haaberst statoilis nagu ülal pool mainiti?
Ma võin kah kolonni moodustamisel abiks tulla. Pesitsen Laagris nii et mulle sobiks Laagri Statoil väga. Sama hästi võin tegelt tulla Paldiski mmt serva, ntx Harku risti vms, aga päris Haabersti ringi juurde küll ei viitsi välja sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.