Seljakaitse

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

olen seda kilpkonna pikkust enda puhul ka jälginud. väike häda on selles et see sabaosa kipub üles tõusma sõiduasendis. eriti kui sadulas liigud. see omakorda kinni sõidustiilist.
kasutan lisaks kaitsmetega sortstüüpi aluspükse millel on olemas ka sabakondikaitse. ise aretasin lihtsa nööriga seljakaitsme ja pükste ühendamise mis väldib nüüd seljakaitsme üles tõusmist. toimib.
veel üks tähelepanek.
paraku on mu maantee riided tehasekaitsmetega (rukka) ja seal on seljakaitse oluliselt kehvem ja lühem. samas on maanteel kiirus kõrgem ja endast sõltumatu ohufaktor palju suurem (metsloomad, teised liiklejad)
hing pisut kripeldab kui metsas sõidan parema turvavarustusega kui maanteel...

olen nüüd aru saanud et sõiduriided võiks osta sellised millel ei ole üldse kaitsmeid sees. need riietesse tootja poolt pandud kaitsmed on üldjuhul selline aseaine....et nagu on kaitse aga toimivus on nii ja naa. pigem peaks turvavarustus olema kehale eraldi kinnitatav ja fikseeritav ja ostetud kehale kõige sobivamad.
kuigi on valmisriideid milledel on kaitsmed täitsa ok. paraku on sellised korralikud riided hästi istuvate ja toimivate kaitmsetega kõrgemas hinnaklassis ja seega paljude valikust välja jääv. taas jõudsin tagasi selle hinna juurde...

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”