Õnnetused mootorratastega → Re: Minu õnnetu lugu...
Re: Minu õnnetu lugu...
DeeJay kirjutas:Sain siis täna kätte enda tuttuue RSV1000Ri ja läksin vaikselt rattaga harjuma. Sain Pääskülast Pirita ringrajale kus paar ringi tegin, et tunnetust kätte saada ja sõitu meelde tuletada. Olen 3 aastat sõitnud ja pean ennast keskmisest kogenumaks liikluses. Ratas väga hea ja tuju samuti. Sõidan siis tasapisi kesklinnas ringi jälgides liikluseeskirju ja nautides ilusat ilma.... kuni korraga üks naisterahvas arvab, et tark oleks suunamärguannet andmata teeäärde keerata... mina ei jõudnud arugi saada mis toimub kui korraga avastasin ennast mööda teed lohisemas... ratas ees, mina järgi (olin just kombe koju viinud ja läksin ratast garaazhi viima, teksapükste ja tuulejopega). Seisma jäädes tänasin hetke jumalat, et elus olen, tõusin püsti ja vaatasin otsa naisjuhile, kes küsis, kust sina välja ilmusid. Olen vist üks paljude seast... Igaljuhul kahju... ratas katki, ise marraskil... MÄRKA RATTURIT! Ei ole raske ju enne manöövri sooritamist korra peeglisse vaadata....
Kuidas selline case'i tõlgendatakse, saad sa kindlustusest mingit pappi ka, teoreetiliselt oli sul parema käe reegli järgi õigus...