Korralikud sõidusaapad
Sõidan Daytona Touring Star GTX saabastega. Saapad on olnud aasta. Näevad välja sellised: http://www.ciao.de/Daytona_Touring_Star_GTX__2229999
Aga nüüd jutu juurde.
Plusspoole pealt:
- paar kuud kandmist ja saapad vormivad end tõesti lausa jala järgi, jalga paned on väga loomulik ja hea tunne astuda
- püsib kindlalt ja hästi (tugevalt, ei loksu) jalas ning samas ei pigista ega sega astumist
- ei lase ta läbi ei tuult ega ka vihma (Gore-tex) (4h paduvihmas sõitu)
- hingab kenasti - 8 või 10h nendes saabastes ringi toimetada-siblida-matkata pole ei jalgade ega minu jaoks probleem. minu meelest igati hea matkasaabas
- Tald - väga hästi hoiab jalga jalaraua peal kinni. Enne sõitsin alpikirsadega - märja ilmaga kippus jalg jalaraua peal libastuma. Aga enam pole seda muret juba aasta aega.
- käiguvahetuse koht on eraldi tugevdatud
- mõlemalt poolt lukuga - väga mugav jalga ajada ja ära võtta
- saapasääre tagumine osa on "krõpsuga"-takjapaelaga kinnitatav - see annab võimaluse saapasäär säärelihase suuruse järgi kenasti ära reguleerida-seadistada.
- eelmisest punktist tulenevalt saad ise valida, kas topid püksisaared saapasse või siis saapa peale. ruumipuudust ega pigistamist ei teki
- hea puhastada - olen paar kord porimülkas sõitnud pitbikega, ning samad saapad jalas. Koju jõudes suurem pori ja muda saapa pealt maha ning saapad dushi alt läbi. Ning näevad välja jälle nagu uued.
Miinuspoole pealt:
- kuna plastikut ja magneesiumit ja muid metalle küljes pole (va lukud) ning erilisi ekstra tugevdusi ka mitte, siis on saabas tõenäoliselt vähem kaitsev jalas kui nn ringraja saapad.
- Hind? Ostsin Viinis olles Louisist 270EURiga. Sama raha eest oleks saanud ka 4 paari muid saapaid, aga Touring Stare nähes süda heldis ja ajusse jõudis signaal et see on just õige. Välimus ja emotsioon luges ka sel hetkel. Saabaste infotahvlit lugedes juba teadsin, et need on õiged minu jaoks
Kokkuvõttes - pagana head saapad lihtsalt kulgemiseks nii linnas kui maanteel. Ei vahetaks neid saapaid küll millegi muu vastu.
Distortion kirjutas:Mind huvitaks, kes Eestis Daytona sõidusaapaid müüb? Tähtis on, et saaks kohapeal proovida. Daytona saabaste kasutajad võiks rääkida, mis mudelit kasutavad ja kuidas tundub?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.