Tsiklijupid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 39
- Tsikkel: Saag & Tuk-Tuk
- Kontakt:
Tsiklijupid
Jagan head kogemust varuosade hankimisel, igaüks ise otsustab on sellest abi või mitte. Aadressilt: www.motorradteile-bursig.de leidsin enda CBR-le jupid 3 korda odavamalt kui näiteks läbi kohalike diilerite tellides. Asjad, mis ei sobinud sai tagasi saata ning uued tulid asemele ilma lisatasuta (kusjuures lisasaadetis sisaldas ka "peale-kauba-jubinaid" - kompensatsiooniks). Samalt aadressilt leiab ka kontaktid. Raha tuli muidugi ette kanda, tavarad tulid kohale mingi 10 päevaga.
-
Teema algataja - Postitusi: 39
- Tsikkel: Saag & Tuk-Tuk
- Kontakt:
Jupid olid kasutatud, kuid nägid välja nagu uued (aastakäik muidugi ka 2002).
Kontakti sain nii, et saatsin oma soovi paarikümnele tegijale (Saksas) üle weebi ning tema oli üks väheseid, kes vastas, et on nõus kauba Eestisse saatma (postikulu oli vist 20 EUR-i, see tuli kauba hinnale juurde panna siis). Samuti oli juppide hind mõistlik (minu arvates).
Telefoni teel rääkisin ära, mida mul vaja läheb ja mailiga saatsin kontaktandmed kuhu kaup saata. Tasusin ülekandega (EUR makse Hansast 30 eeku olenemata summast!).
See list varuosadest seal kodukal pole muidugi täielik. Ehk siis tasub üle küsida maili või telefoni teel.
Kontakti sain nii, et saatsin oma soovi paarikümnele tegijale (Saksas) üle weebi ning tema oli üks väheseid, kes vastas, et on nõus kauba Eestisse saatma (postikulu oli vist 20 EUR-i, see tuli kauba hinnale juurde panna siis). Samuti oli juppide hind mõistlik (minu arvates).
Telefoni teel rääkisin ära, mida mul vaja läheb ja mailiga saatsin kontaktandmed kuhu kaup saata. Tasusin ülekandega (EUR makse Hansast 30 eeku olenemata summast!).
See list varuosadest seal kodukal pole muidugi täielik. Ehk siis tasub üle küsida maili või telefoni teel.
eestis juppe saab www.hot.ee/brauermoto , www.hot.ee/motopood ja siis saab ka veel veerennist ei tea kas sellel on kodulehekülg 

Leidsin vajaliku jubina selliselt leheküljelt nagu http://www.cycle-parts.com. Väga asjalik lehekülg, ei mingit nii sama mula, lihtsalt lähed ja shoppad, oleks hea kui teaksid vajaliku jupi koodi. Oma jupi sain kätte (koos transpordiga USAst) kolmandiku võrra soodsamalt kui maaletooja mulle pakkus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.